Har du været med til vores Laudrup & Høgh Street events, eller skal du med når vi kommer til Århus og Odense? Så kan du både mindes og forberede dig på aller bedste vis - vi har nemlig fået alt det super lækre merchandise på lager - se det her.

Laudrup & Høgh Hættetrøje Grå - 299 kr.

Laudrup & Høgh Hættetrøje Sort - 299 kr.

Du kan blandt andet sikre dig de lækre hættetrøjer, som du måske har set på billederne fra vores events. De fås i både grå og sort, udstyret med det cool Laudrup & Høgh-tryk på brystet, så du kan vise at du har været med til et af street-arrangementerne. Den klassiske hættetrøje, magen til den vores crew havde på til de forskellige events fås i både grå og sort.

Laudrup & Høgh Hættetrøje m. Lynlås Grå - 349 kr.

Laudrup & Høgh Hættetrøje m. lynlås Sort - 349 kr.

Du kan også få en cool hættetrøje med lynlåslukning, så du ikke beskadiger frisuren når du tager den af - det er da ret street. I ligeledes super kvalitet som den klassiske hættetrøje, har den fået Laudrup & Høgh Street-logoet trykt på venstre bryst.

Laudrup & Høgh Træningsbukser Sort - 299 kr.

Laudrup & Høgh Træningsbukser Grå - 299 kr.

Du kan ydermere fuldende outfittet med et par klassiske sweatpants, ligeledes trykt med Laudrup & Høgh på buksebenet. Så hvis du skal være med når vi kommer på besøg i Århus og Odense, findes der velsagtens ikke en bedre måde at vise fanen på, end at troppe op i det officielle event-merchandise.

Laudrup & Høgh Jumpsuit Navy Voksen - 599 kr.

Dækker hættetrøje og sweatpants ikke dine behov, kan du kombinere de to i det ultra-cool jumpsuit, der samler det bedste fra begge verdener. Hvis ikke du ved hvad et jumpsuit er, skal du tænke tilbage til de tidlige år i barndommen, hvor flyverdragten var fast inventar i garderoben. Samme komfort og funktionalitet er ikke blot moderne, men også street - så ønsker du at tage dig lige så godt ud som vores crew, så slå til her.

Laudrup & Høgh T-shirt Sort - 99 kr.

Laudrup & Høgh T-shirt Grå - 99 kr.

Hættetrøjer, sweatpants og jumpsuits kan selvfølgelig også gå hen og blive en kende varmt, skulle vejret været tip-top. Derfor kan du naturligvis også bestille den elegante t-shirt, der både passer under førnævnte overtrøjer, men også gør sig godt enkeltstående, når det danske sommervejr spiller.

Se hele vores street-sortiment her hvor du også kan vælge børnestørrelser.

Du skal måske ikke med til vores events i Århus og Odense, men hvis du er rap på fødderne og styrer til street-fodbold appellerer vores Laudrup & Høgh merchandise måske også til dig. De to tidligere landsholdsspiller har et veludviklet forhold til streetfodbold og er efterhånden blevet synonym med selv samme - så hvis din store fodboldpassion ligger placeret i det flamboyante streetfodbold, så kan du nu vise det med det tøj du tager på.

DVD - Laudrup & Høgh Tricks - 99 kr.

Hvis du kunne tænke dig, at forbedre dine tekniske evner, eller måske endda lære hvordan du imponerer vennerne med flotte jongleringer, så har Laudrup & Høgh samlet de bedste finter, jongleringer og meget mere på en super trænings-DVD. Du kan lære det mest basale hvis du er begynder på området, men du kan samtidig også lære selv de sværeste tricks hvis du nærmere er ekspert.

Hvad siger du til vores Laudrup & Høgh Street events - har du været med, eller skal du være med til de kommende? Hvad siger du til det officielle merchandise? Er det noget du kunne finde på at tilføje til garderoben? Del din mening med os i kommentarfeltet nedenunder.