Det tyske stjerneskud, Marco Reus, er for tiden til EURO2012 med det tyske landshold, men inden turneringen fandt han tid til at snakke lidt med Puma om hans forventninger til turneringen og andet godt. Du kan blandt andet høre hvad Reus synes om han forestående skifte til Borussia Dortmund og hvad han havde af forventninger til Danmark, så læs med og lad os høre hvad du tror der sker i aftenens kamp.

Spørgsmål: Du har fået taget en masse fotos sammen med din sponsor, Puma, hvad synes du om den slags photo-shoots? Marco Reus: Tja, jeg føler mig mere tilpas på fodboldbanen, men det er altid rart med lidt variation i hverdagen, så det ikke altsammen foregår på træningsbanen. Men jeg må sige det er en svær opgave at smile naturligt igennem hele seancen.

Spørgsmål: Det seneste års tid har du spillet i Puma Powercat 1.12, hvilke kriterier stiller du for dine fodboldstøvler? Marco Reus: Støvlen er virkelig komfortabel og den passer mig helt perfekt. Det hjælper mig virkelig når jeg skal kontrollere bolden.

Spørgsmål: Puma har været din sponsor i en del år nu, hvad betyder det partnerskab for dig? Marco Reus: Det er virkelig vigtigt for mig at have en partner der respekterer min ønsker og behov. Med Puma kan jeg også rigtig godt lide deres fritidsprodukter, som jeg virkelig godt kan lide at have på i privaten.

Spørgsmål: Her til juli vender du tilbage til din barndomsklub, Borussia Dortmund. Har har du af forventinger til din hjemkomst? Ser du frem til det? Marco Reus: Selvfølgelig ser jeg frem til det. Jeg voksede op med den klub og Dortmund er min hjemby - min familie og mine venner bor der. Derudover skal Dortmund spille med i Champions League næste år, hvilket er meget spændende, da det betyder, at vi skal spille mod nogle af de bedste hold i Europa. Det bliver et meget vigtigt skridt fremad i min karriere.

Spørgsmål: Hvad er det der så specielt ved Borussia Dortmund? Marco Reus: Dortmund er den største klub i Ruhr-distriktet. Fansene er fantastiske og atmosfæren på stadig hører helt bestemt til blandt de mest imponerende i Tyskland. Hvis du stiller dig ned foran den sydlige tribune, så får du helt sikkert gåsehud. Derudover bliver de ført an af en fænomenal træner (Jürgen Klopp, red.), så jeg ser virkelig frem til min tilbagevenden til BVB.

Spørgsmål: Hvor svært var det at forlade Mönchengladbach efter en så succesfuld sæson? Marco Reus: Vi spillede virkelig noget god fodbold og havde en generelt fantastisk sæson. Forrige sæson, da vi sikrede os overlevelse i Bundesligaen, var der en rigtig god stemning på holdet. Så fulgte denne fantastiske sæson og derfor har det også været så svart at sige farvel som det har. Jeg vil gerne takke alle fansene, der altid har støttet mig, især efter det kom frem at jeg skulle til Dortmund.

Spørgsmål: Hvad betyder det for dig at være en del af det tyske landshold her til EURO2012 i Polen og Ukraine? Marco Reus: Som jeg sagde, så er det min første store, internationale turnering med Tyskland og jeg er virkelig stolt over at være en del af det. Det er en stor ære at spille for Tyskland mod de bedste landshold i Europa.

Spørgsmål: Udover Spanien, er Tyskland blandt favoritterne til at gå hele vejen og vinde turneringem. Hvor store vurderer du Tysklands chancer for at være? Og hvad er dit personlige mål for turneringen? Marco Reus: Vi landede i en meget svær gruppe, men alligevel var det vores klare mål at gå videre til kvartfinalen uanset hvad. Det lykkedes, og nu er vores mål at vinde turneringen. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe holdet, forhåbentlig bliver det på banen.

Spørgsmål: Siden starten på året har du haft en personlig Facebook-side, der allerede har over 200.000 fans. Hvor vigtigt er det for dig, at opretholde personlig kontakt til dine fans? Marco Reus: Det er meget vigtigt. Facebook er en rigtig god måde at holde kontakt til især den yngre fanskare.

Spørgsmål: Har du et idol? Marco Reus: Tomas Rosicky har altid været en af mine favoritspillere. Hans driblinger i høj fart har altid imponeret mig.

Spørgsmål: Hvordan ser dit all-time bedste hold ud? Marco Reus:
Målmand: Gianluigi Buffon (ITA)
Forsvar: Roberto Carlos (BRA)- Maldini (ITA)- Beckenbauer (TYS)-CAFU (BRA)
Midtbane: Andrés Iniesta (SPA) - Xavi (SPA) - Zidane (FRA)
Angreb: Cristano Ronaldo (POR) - Messi (ARG) - Ronaldinho (BRA)

Spørgsmål: Hvor vigtig er stil og udseende for dig? Marco Reus: Alle og enhver går op i sin fremtræden. Jeg kan godt lide at gå i fedt tøj og mit hår er altid sat.

Spørgsmål: Hvad har du altid i tasken? Marco Reus: Mine Puma-støvler, der er ingen tvivl der.

Tyskland og Marco Reus møder i aften Grækenland i den anden kvartfinale og det ser unægteligt rigtig svært ud for grækerne. Bliver det en walk-over for de tyske storfavoritter? Eller kan grækerne forsvare den hjem? Del din mening i kommentarfeltet nedenunder.