Det tjekkiske landsholds største profil, Tomas Rosicky, har i forbindelse med EM-slutrunden fået sig en snak med sine støvleudbydere fra Puma om alt fra EM2012 til Powercat 1.12. Du kan læse interviewet her som optakt til aftenens kvartfinale - har Tjekkiet det der skal til for at slå Portugal?

Spørgsmål: Du render rundt med en lille skade for tiden - er der grund til bekymring for de tjekkiske fans, eller når du at blive klar? Rosicky: Ja, det er rigtigt jeg har haft en lille skade siden sæsonens sidste kamp med Arsenal, men det er blevet meget bedre og det ser ud til at jeg bliver klar til næste kamp.

Spørgsmål: Du har haft en glimrende sæson hos Arsenal i år og du har for nylig fornyet din kontrakt så den løber to yderligere år. Nyder du at spille i London? Rosicky: Ja, det gør jeg virkelig. Jeg elsker Arsenal, og det er en fantastisk klub. Vi prøver at spille flot, god fodbold og det er sådan jeg foretrækker at spille - jeg føler mig virkelig tilpas i klubben.

Spørgsmål: Tjekkiet gik flot videre fra gruppespillet som 1'er i gruppen - hvordan tror du, at Tjekkiet vil klare sig videre i turneringen? Rosicky: Jeg tror det er målet for alle hold at klare sig videre fra gruppespillet og det gjaldt naturligvis også for os - og nu hvor det er lykkedes for os, begynder vi at kigge fremad. Vi vil naturligvis gerne komme så langt som overhovedet muligt.

Spørgsmål: Tjekkiet har en formidabel EM-statistik; det er lykkedes jer at kvalificere jer hver gang siden I som nation blev selvstændige. Tror du, at jeres nuværende hold kan gå lige så langt som holdet der i 1996 nåede til finalen? Rosicky: Det kunne være fedt, men vores hold er meget anderledes end det der spillede i '96 - men vi føler os stærke, og nu hvor vi er gået videre fra gruppen og skal møde Portugal kan alt jo ske.

Spørgsmål: Har du nogle små ritualer, du skal lave når du forbereder dig til en kamp? Rosicky: Ikke rigtig, jeg har ikke noget specielt.. Eller, jo, en lille ting, men det er hemmeligt, så jeg siger ikke hvad det er!

Spørgsmål: Du spiller som bekendt i Puma Powercat 1.12. Hvad er det der så godt ved den støvle? Rosicky: Den er virkelig komfortabel, jeg er stor fan af læder. Jeg har brug for en komfortabel støvle og den her passer mig virkelig godt.

Den tjekkiske kaptajn har i de sidste dage været til behandling for den skade i akillessenen, der har begrænset hans optrædender ved dette års slutrunde. Kan Tjekkiet klare sig uden Rosicky mod de flamboyante portugisere, eller skal han spille selvom han ikke er 100% klar? Del din mening i kommentarfeltet.