Normalt plejer blackoutede støvler på fødderne af nogle af verdens største stjerner at fange vores opmærksomhed - især når det drejer sig om Nike og en af deres hovednavne i Mercurial-serien, Neymar.

Den brasilianske landsholdsspiller og dribleekvilibrist, der til daglig slår sine folder i Santos, har nemlig de sidste par dage trænet i en blackoutet støvle.

Men hvad er de så? Et godt gæt er nogle nye Mercurial-støvler - men givet at Nike kun lige har lanceret deres Vapor VIII, vil det ikke rigtig give mening, hvis Neymar tester en Vapor IX allerede nu. Med andre ord er der masser af mystik omgærdet Neymars støvle, hvis eneste afslørende træk er Neymars personaliserede brasilianske flag på siden.

Umiddelbart kan vi fra billederne ikke sige meget - men alligevel er det tydeligt, at der ikke er tale om en Mercurial, vi hidtil har set. Ikke mindst har støvlen en ekstern hælkappe, men overdelen ser også ud til at være to-delt - hvilket ville være eneste Mercurial-støvle ud over Vapor V der er lavet sådan.

Neymar er hurtigt blevet synonym med Mercurial-siloen fra Nike, da han med sin fart, teknik og selvsikkerhed på banen er prototypen på en Mercurial-spiller. Har Nike valgt ham som en af første til at teste en ny speedstøvle?

Snakken er gået heftigt i dag både på Unisport-kontoret og vores Facebook-side, og det er ikke til at sige hvad Nike har i vente til os. Vi går dog efter at kunne bringe dig mere info om den nye støvle, så hold skarpt øje med Unisport.dk

Hvad er dit bud på, hvad Neymars støvler kan være? Skifter Nike deres Vapor VIII ud allerede? Er det en Superfly IV? Eller noget helt trejde? Giv meget gerne dit besyv med i boksen herunder.