Øv, øv, øv - Danmark er ude af EM 2012, men tager fra Polen og Ukraine med oprejst pande efter flere flotte præstationer mod nogle af verdens bedste hold. Vi kigger tilbage på weekends kampe og bringer dig spots fra fødderne af bødlerne og heltene i gruppespillets afsluttende fase. Hvem har du som favorit til EM-guldet efter Danmarks exit?

Jeremy Menez (Frankrig) - Adidas F50 Adizero Rød/Blå På PSG's holdkort fremgår den vævre dribler og det er de nok rigtig glade for. Fra sin højrekant var han en konstant kilde til uro for det ukrainske forsvar og da han først havde fået sparket sine F50 Adizero til, var det naturligvis også ham der bragte franskmændende foran. Mon ikke han også er i startopstillingen mod Sverige?

Yohann Cabaye (Frankrig) - Nike CTR360 Maestri Clash Hvid/Blå Med en sejr over Ukraine kunne Frankrig spille sig snublende tæt på kvartfinalerne og der var absolut ingen slinger i valsen, da en 2-0-sejr blev kørt hjem. Cabaye har været fast mand under denne slutrunde og viste i kampen prøver på hvorfor, da han cementerede franskmændendes sejr med et tørt hug i sine Nike CTR360 Maestri i Hvid/Blå.

Yann M'Vila (Frankrig) - Nike CTR360 Maestri Clash Hvid/Blå Rennes-spilleren fik sine første minutter i denne slutrunde mod Ukraine, da han gav sine storklubsbejlere valuta for pengene med en flot indsats for Les Bleus. Klædt i sine Maestri Clash i Hvid/Blå, fangede hans strømpevalg også vores opmærksomhed, da M'Vila havde valgt en gang strømpetape der matchede den blå farve på sine støvler - god stil.

Andy Carroll (England) - Umbro Speciali Pro Hvid/Guld Liverpool-angriber, der har været offer for megen kritik står med garanti til ros, efter han kronede en flot indsats med et endnu flottere mål, da han åbnede målscoringen med et pragt-hovedstød fra 12 meters afstand. Carroll var vanen tro i sine Umbro Speciali Pro, men ikke i den EM-farvevariant vi ser andre Umbro-spillere i, herunder Joe Hart og John Terry - underligt, men han kan stadig nå det.

Olof Mellberg (Sverige) - Nike Tiempo Legend IV Hvid/Guld Den svenske forsvarskrumtap gik om nogen forrest da svenskerne skulle forsøge at redde sig videre fra gruppespillet. Først med et mål (der sidenhen er blevet tilskrevet G. Johnson) til 1-1 i sine Legend IV og dernæst et føringsmål til 2-1. Det rakte dog ikke for den tidligere Aston Villa-spiller, der måtte se sit hold slået af 2 sene mål.

Theo Walcott (England) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød Manden, som slukkede de svenske EM-drømme, var den lynhurtige Theo Walcott, der blev skiftet ind til fordel for James Milner. Først udlignede han den svenske føring med et drilsk hug fra kanten af feltet, for dernæst at sætte føringsmålet op med et par smarte træk i sine Mercurial Vapor VIII i den smarte Clash-farvevariant.

Danny Welbeck (England) - Nike T90 Laser IV Clash Hvid/Grøn Manchester United-angriberen, der har grebet chancen i front i Wayne Rooneys fravær, leverede slutrundens foreløbigt flotteste detalje, da han scorede til 3-2 for England. På oplæg fra Walcott, vendte han rundt om bolden og dirigede den med hælen af sine T90 Laser IV Clash ind bag Isaksson i det svenske mål - frækt af den unge angriber.

Giorgios Karagounis (Grækenland) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød Den græske anfører sendte det kriseramte land i sand ekstase, da han opsnappede en løs bold i sine Vapor VIII og bankede den ind til græsk føring mod den russiske overmagt. Føringen holdt helt til slutfløjtet og dermed formåede Europamestrene fra 2004, at avancere fra gruppespillet og sende Rusland hjem.

Denis Glushakov (Rusland) - Adidas F50 Adizero Prime Orange/Sort De noget slukørede russere var nok en smule uforstående over for deres exit fra denne slutrunde, men de nåede at belønne os med et sidste støvlespot. Vi spottede nemlig en Adizero Prime i launch-farvevarianten på midtbanespilleren fra Lokomotiv Moskva - ærgeligt vi ikke får mere at se til den ultralette Adizero i denne omgang.

Petr Jiracek (Tjekkiet) - Adidas F50 Adizero Rød/Blå Endnu en bøddel har fundet vej til vores støvlespots og det er Petr Jiracek, som sendte værtsnationen Polen ud af dette års EM, da han på oplæg fra Milan Baros sparkede læderet knastørt ind bag Tyton i det polske bur. Det gjorde han i et par F50 Adizero i Rød/Blå, som stod virkelig skarpt til det tjekkiske sæt.

Rafael van der Vaart (Holland) - Nike CTR360 Maestri II Clash Hvid/Blå Med en hollandsk sejr over Portugal, kunne Danmark nøjes med uafgjort mod Tyskland og takket være Tottenham-spilleren, var der håb langt hen ad vejen for danskerne. For første gang under EM startede han inde og den tillid forvandlede han til mål, da et følt venstrehug i hans betroede CTR360 Maestri II bragte hollænderne foran.

Cristiano Ronaldo (Portugal) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød De danske krav blev hurtigt strengere, da verdensstjernen lynede to gange og dermed sendte Portugal videre i turneringen. Kritiseret for sine optrædender ved dette års EM, svarede Mercurial-koryfæet tilbage med to livsgivende scoringer for sit portugisiske landshold, da de gik videre sammen med Tyskland. Flot indsats af Real Madrid-spilleren, der samtidig yder god reklame for den lækre Vapor VIII.

Philip Lahm (Tyskland) - Adidas Adipure 11Pro Blå/Rød Den tyske anfører er en af de få Adidas-mænd på det tyske landshold, der har taget springet fra den tidligere Adipure, til den nye 11Pro og vi synes at Adidas' EM-farvevariant, Blå/Rød, står enormt skarpt til det tyske sæt. Måske han kan overtale Schweinsteiger og Kroos til at smide deres gamle støvler ud og prøve 11Pro?

Lukas Podolski (Tyskland) - Adidas F50 Adizero Rød/Blå 100-kampsjubilaren lagde enormt godt fra land i kampen, da han scorede til 1-0 efter 20 minutter. Med 100 kampe under bæltet i en alder af 27 har han blot 50 kampe op til Lothar Matthäus, der har flest landskampe for Tyskland bag sig - kan Podolski nå det?

Lars Bender (Tyskland) - Nike CTR360 Maestri Clash Hvid/Blå Forud for kampen mod Danmark var den tyske højreback, der vikariede for karantæneramte J. Boateng, udset som det svageste led på holdkortet. Det modbeviste Bender, der har en ligeledes dygtig tvilling i Borussia Dortmund, da han slukkede det danske EM-håb på en hurtig omstilling. Han bar Nikes CTR360 Maestri i Clash-farven og kontrollede køligt bolden ind bag Stephan Andersen.

Daniel Agger (Danmark) - Adidas F50 Adizero Hvid/Lyseblå/Pink Endnu en pragtpræstation fra den danske midterforsvarer, der i C. Poulsens fravær har overtaget anførerbindet - og den ære var han ikke sen til at leve op til. Daniel Agger har optrådt i alt fra Lotto til Nike, men har nu for alvor slået sig fast på et par Adizero i hvid/lyseblå/pink fra februar 2011 - måske Schweinsteiger har fået sig en konkurrent hvad angår gamle støvler?

Simon Kjær (Danmark) - Adidas F50 Adizero Rød/Blå Mange danske fans har revset Simon Kjær for sine præstationer som Aggers makker i forsvaret, men efter overbevisende indsatser under EM har han lukket munden på mange kritikere. Hvor tror du Simon Kjær og hans Adizero spiller bold efter sommerens transfervindue?**

Danmark røg desværre ud af EM, men klarede sig bedre ud af "Dynamitpuljen" end de hollandske vice-verdensmestre, der ikke fik et eneste point. Er du stolt af det danske landshold? Har vi fået alle spots med - eller har du et i ærmet? Vi hører gerne fra dig, så del din mening i kommentarfeltet nedenunder.