Vi er kommet i besiddelse af Niki Zimlings miCoach-stats fra lørdagens kamp mod Holland og vi er mere end imponerede af den danske midtbanespiller. Læs med her, hvor du kan se hvor langt og hvor hurtigt Niki har løbet og hvor meget af det der har været i høj intensitet.

Den danske EM-lejr var i chok da den danske midtbaneprofil, Niki Zimling, måtte køres fra fredagens træning i ambulance, med hvad man frygtede var en brækket tå. Det viste sig, at tåen ikke var brækket, men "blot" var stærkt medtaget og hævet og at det ville være en kamp med tiden, at få ham klar til lørdagens opgør med Holland. Det største problem var, at Zimlings hævede fod simpelthen ikke kunne være nede i hans Adidas F50 Adizero i Blå/Rød på grund af hævelsen. Til landsholdets store glæde nåede hævelsen at foretage sig nok til, at Zimling kunne spille mod Holland og endnu engang viste han storformen - ikke blot spillemæssigt, men også fysisk.

Som det fremgår af Niki Zimlings miCoach-stats ovenover, nåede den arbejdsvillige midtbanespiller at løbe 13,14 kilometer. Ud af de 13,14 kilometer, foregik imponerende 1,97 kilometer i høj-intensivt løb - altså godt 2 kilometer i højeste gear. Men det stopper ikke her, for hele 71 gange satte Club Brügge-spilleren i sprint, hvilket er virkelig imponerende for en midtbanespiller. Nok er tallene indsamlet over en lang periode, og både op- og nedvarmning er formentlig også en del af statsene - men viser stadig et billede af, at Zimling arbejdede intenst. Den danske nummer 21 er bestemt heller ikke nogen langsom herre, der rammer sin maximum-hastighed på 31,84 km/t - kan du stikke den?

Adidas har med deres miCoach-univers skabt den ultimative legeplads for fodboldspillere med lysten til at blive bedre. Du kan med din miCoach-enhed sammenligne dine data med dine venner, men nu kan du også sammenligne dig med en af de største slidere på det danske landshold - så lad os se hvordan du klarer dig i forhold til Niki Zimling. Er du tæt på, men mangler det sidste? Så kan du udnytte dig af Adidas' træningsprogrammer, skræddersyede af professionelle spillere, så du kan forbedre dig og blive endnu hurtigere.

Niki Zimling beviser virkelig, at han gerne vil spille for det danske landshold med sin mandfolkeindsats i lørdags. Er du imponeret af hans miCoach-stats? Har du selv miCoach, og kan du konkurrere med Zimlings data? Vi vil gerne høre fra dig, så smid en kommentar nedenunder.