Weekendens støvlespots spænder vidt og bredt og vi dækker naturligvis EM-slutrunden grundigt. Vi kommer forbi den imponerende, danske sejr over de hollandske vice-verdensmestre, men når også forbi det største lokalopgør i landsholdsfodbold: Argentina-Brasilien - så følg med og glem ikke at give dit besyv med i kommentarfeltet.

Nikica Jelavic (Kroatien) - Nike Tiempo IV Elite Hvid/Grøn Den kroatiske bomber, der til dagligt slår sine folder i engelske Everton, havde en fantastisk første sæson hos The Toffees. Som fast Legend-mand, havde vi spået at Jelavic ville være at finde i den nye Clash-farvevariant i Kroatiens første kamp - dette var ikke tilfældet, men det holdt ham ikke tilbage fra at score.

Cesc Fabregas (Spanien) - Puma Powercat 1.12 Hvid/Rød/Blå Da den spanske startopstilling blev offentliggjort op til deres første kamp mod Italien, var det uden en decideret angriber, men derimod med Fabregas som forreste mand. Han takkede for tilliden ved at udligne for Spanien efter småspil fra allerøverste skuffe. Han bragede scoringen ind bag Buffon i sine Powercat 1.12 - den almindelige vel at mærke, ikke SL-udgaven .

Mario Balotelli (Italien) - Nike CTR360 Maestri II Elite Clash Hvid/Blå Italiens kontroversielle angriber var foretrukket som Antonio Cassanos makker i angrebet og langt hen ad vejen så det ud til at være en god beslutning. Super Mario formåede dog at bringe sig selv i vanligt fokus, da han på nonchalant vis forspildte en friløber med Casillas. Balotellis CTR360 Maestri klædte det italienske sæt ganske flot, men det til trods så må hans indsats ses som en skuffelse alligevel.

Christian Maggio (Italien) - Lotto Stadio Potenza Italy II Rød/Hvid/Grøn Den italienske wing-back spillede en fortrinlig kamp på den italienske højreside og det var ikke blot i et fodboldmæssigt øjemed. På fødderne af Napoli-manden sad et par frække Lotto-støvler, der i anledning af slutrunden er blevet lavet i en farvevariant, der hylder Italiens flag og farver - thumbs up herfra.

Jesus Navas (Spanien) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød I de forrige støvlespots kunne vi vise billeder af den vævre kantspiller i en Vapor Superfly III Hvid/Rød, men nu lader det til at han endelig er skiftet til Vapor VIII. Han gjorde et kort, men godt indhop og viste prøver på sine tekniske færdigheder, så han lader til at have fundet sig til rette i de nye støvler.

Mario Gomez (Tyskland) - Puma Evospeed1 Hvid/Rød/Blå Den tyske spydspids blev atter foretrukket foran altid giftige Miroslav Klose, og i kampen mod Portugal så vi hvorfor. Bayern-angriberen fik ikke mange chancer, men da endelig kom en indlæg hans vej, var han ikke sen til at udnytte det - 1-0 Tyskland. Gomez lægger dermed godt fra land i sine Evospeed1 i mikrofiber og måske han kan blive slutrundens topscorer?

Cristiano Ronaldo (Portugal) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød I de sidste testkampe for det portugisiske landsholds optrådte Mercurial-hovednavnet i Vapor VIII Hvid/Blå til manges store overraskelse, men da EM så blev skudt igang var han rykket over i Clash-varianten. Ronaldo kunne dog ikke forhindre et portugisisk nederlag og skuffede de fleste med hans indsats overfor Boateng i det tyske forsvar.

Thomas Müller (Tyskland) - Adidas Predator LZ Rød/Sort Tysklands unge angriber spillede 90 minutter, men blev skiftet ud i det 93., da Portugal røg igennem den tyske maskine. Müller leverede en stenhård indsats og deltog flot i forsvarsspillet, da Cristiano Ronaldo og Coentrao skulle lukkes ned. Bayern-spilleren har tidligere spillet i Adizero, men er nu at finde i den nye Predator LZ fra Adidas.

Robert Lewandowski (Polen) - Nike T90 Laser IV Clash Hvid/Grøn Europamesterskaberne anno 2012 blev sparket igang af den største profil på det polske mandskab - Robert Lewandowski. På et flot hovedstødsmål sendte han det polske folk i ekstase og da Grækenland fik en mand vist ud, lignede det 3 sikre point. Sådan skulle det ikke gå og Lewandowski kunne ikke finde yderligere vej til målet i sine Nike T90 Laser IV.

Dimitri Salpigidis (Grækenland) - Adidas Predator LZ Blå/Rød Manden, der forhindrede en polsk sejr var indskiftede Salpigidis, som udnyttede en fejl fra Arsenal-keeperen Szczesny, til at udligne for sit hold. Senere i kampen fremtvang han et straffespark og et rødt kort til den førnævnte keeper - Desværre blev straffesparket misbrugt, men mon ikke Salpigidis og sine Predator LZ finder vej til startopstillingen til næste kamp?

Roman Pavlyuchenko (Rusland) - Adidas F50 Adizero Blå/Rød Én af slutrundens foreløbigt flotteste mål, skal naturligvis honoreres med et støvlespot. Manden bag, Lokomotiv Moskva-angriberen Pavlyuchenko, blev skiftet ind i 2. halvleg og det skulle vise sig at være en god idé. Først var han arkitekten bag målet til 3-1, for dernæst at drive gæk med sin direkte oppasser og brage 4-1-målet ind bag Petr Cech. Det gjorde han i sine lette F50 Adizero i den flotte EM-farvevariant.

Simon Poulsen (Danmark) - Adidas Predator Adipower Sort/Orange Vi slutter vores EM-støvlespots af i den danske lejr, hvor den fantastiske sejr over vice-verdensmestrene ikke er gået ubemærket hen. Simon Poulsen har fortsat til gode, at tage den nye Predator LZ i brug, men indtil videre tror vi han holder sig til sine Adipower, da han med en flot præstation - kronet af en assist, nok er ganske tilfreds med sine støvler.

Michael Krohn-Dehli (Danmark) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød Manden alle i Danmark - og sandsynligvis også Holland - taler om, er Brøndby-profilen, Michael Krohn-Dehli. Et afrettet Simon Poulsen-indlæg landede i fødderne på den letbenede wing og med ét træk satte han hele det hollandske forsvar og sparkede læderet i nettet gennem benene på Stekelenburg. Nikes Vapor VIII praler af explosive speed og med det ryk vi så fra den danske målscorer, må der være noget om snakker.

Guinazu (Argentina) - Olympikus Velocidade Hvid/Guld Da vi først så støvlen på Internacional-spilleren Guinazu, var det ikke et mærke der ringede nogle klokker hos os. Med god hjælp fra alle vores skarpe brugere fik vi dog hurtigt pin-pointet, at der er tale om en støvle fra det brasilianske mærke Olympikus. Modellen hedder Velocidade, og er ifølge Olympikus selv lavet med en overdel af mikrofiber og mixet knopsystem. Mærket er et billigt alternativ på det sydamerikanske marked, og det er derfor kuriøst at se en professionel fodboldspiller i mærket. Credit til Anders, Frederik, Peter og Rene fra vores Facebook-side, som var hurtige med den rigtige model!

Lionel Messi (Argentina) - Adidas F50 Adizero Hvid/Sort/Gul Han har gjort det igen. Verdens bedste fodboldspiller nedlagde ene mand det brasilianske landshold da de mødtes i en testkamp. Messi stod for 3 af de 4 argentiske mål og var på den måde manden bag 4-3-sejren. Messi holdt opvisning i den helt nye farvevariant af sine Adizero, nemlig Hvid/Sort/Gul, som er designet udelukkende til den argentinske troldmand.

Første runde af Europamesterskaberne er endnu ikke overstået, men vi har allerede nu fået et glimt af hvad de allerbedste hold kan præstere. Hvilket hold har overrasket dig mest og hvem har du som favorit til EM-guldet? Derudover kunne vi godt tænke os at høre din mening om weekendens støvlespots og om du måske kan hjælpe os med at navngive den ukendte støvle? Kommentarfeltet er til fri afbenyttelse, så giv endelig din mening til kende.