Danmark vandt stik mod manges forventninger den første kamp i gruppespillet mod Holland, og EM-feberen er godt i gang med at få fat i det ganske danske land. Du kan nu blive helt klar med din danske landsholdstrøje, og endda have den inden kampen mod Portugal på onsdag.

Michael Krohn-Dehli blev den enlige målscorer og helten, da Danmark lørdag aften slog de Hollandske VM-finalister i en utrolig underholdende kamp. Danmarks mål var under massiv beskydning, men de danske drenge klarede skærene og fik imponerende 3 point på kontoen.

Næste gang venter Portugal, og du kan allerede nu blive klar til kampen med din egen danske landsholdstrøje - vi har naturligvis det originale tryk, så du kan få med en af heltene fra Holland-kampen eller dit eget navn, hvis du har mere lyst til det.

Vi står klar med både trøjer og tryk, og vil du gerne vise din støtte til de danske drenge og ride med på EM-bølgen, kan du bestille din trøje i dag - så har du den inden kampen mod portugiserne.

Bestil din Danmark hjemmebanetrøje med fri fragt lige her - fra 449 kr.

Hvad synes du om den danske indsats mod Holland - var det fortjent, eller var vi heldige? Fortæl os også gerne, hvem du helst ville have på ryggen af din danske landsholdstrøje lige herunder. Kom så Danmark!