Joltter interviewer Thierry Henry og får kongens livshistorie

13.10.2015

Skrevet af Mathias

Sidste uge havde PUMA noget sat op til os, som var lidt udover det sædvanlige. Scenen var sat i Boreham Wood FC’s stadion, hvor de inviterede os til et meget specielt møde med kongen af Nordlondon; Thierry Henry.

Du ville have svært med at finde nogensomhelst i fodboldverdenen, som var lige så frygtet for sine evner på banen som Thierry Henry. Selv i de senere år af sin karriere flåede han forsvarsspillere med silkebløde træk og næsten umuligt hurtige fødder. Da han var på sit højeste brugte han altid den elegante PUMA King, så forestil dig lige hvor hurtig han kunne have været i et par af de ultralette evoSPEED SL. Det er noget der kan give forsvarsspillere mareridt.

Hvis du også vil have fingrene i det samme par PUMA evoSPEED SL som Thierry Henry, så kan du finde dem lige her.

Thierry Henry var en inspiration for så mange fodboldfans, der voksede op og så ham gøre utænkelige ting hver weekend. Hans fulde historie er dog ikke en vi føler er blevet fuldt fortalt og fokus i vores one on one interview med King Henry var derfor at høre hans liv og karriere historie. Alt fra hans beskedne begyndelse i Frankrig til hvordan han blev en verdens mest frygtede spillere.

Vi kommer til at give jer Thierry Henrys fulde livshistorie og hvad der gjorde ham så speciel i en video der kommer på et senere tidspunkt. Joltter fik et unikt indblik i hans liv, så der er virkelig noget at se frem til for Henry fans. Er King Thierry din yndlingsspiller nogensinde?