adidas løfter sløret for Skystalker Pack

29.11.2017

Skrevet af Frederik

adidas følger op på den helt store lancering af Predator 18+ med resten af Skystalker Pack, der indeholder X, Nemeziz og Nemeziz Messi i opdaterede farver og den første Copa 18 nogensinde. Og wow, hvor vild er den X ikke lige?

I sidste uge gav adidas comeback til et ikon. Predator er tilbage i form af den moderne og innovative Predator 18+. Dermed overtager Predator pladsen fra ACE, og derfor vil ACE ikke blive lanceret igen. Det betyder, at Skystalker Pack introducerer et helt nyt adidas line-up, der indeholder Copa 18, Nemeziz 17, Nemeziz Messi 17, Predator 18 og X 17.

Predator er tilbage! Læs mere om adidas Predator 18 lige her.

Med introduktionen af den nye Predator er adidas samtidig begyndt på et nyt 'pack tema'. Siden lanceringen af den første Nemeziz har adidas navngivet deres packs efter forskellige storme, blandt andet Dust Storm, Ocean Storm og Pyro Storm. Men da Skystalker Pack er inspireret af ørnen, et af naturens rovdyr, eller predators, er det meget sandsynligt, at rovdyr er det nye tema til adidas' fremtidige støvlelanceringer.

Fortsættes nedenfor.

Lad os starte med den måske aller fedeste støvle af alle i adidas Skystalker Pack. adidas X 17+ PureSpeed er guld, guld, guld, og den indeholder også stadig designet med polkaprikker, ligesom på de tidligere X 17. Teknologisk set er X Skystalker ens i forhold til de tidligere, populære farvevarianter af X 17.

Predator er ikke den eneste spritnye støvle fra adidas Skystalker Pack. Copa er nemlig opdateret til Copa 18, og Skystalker Pack indeholder debutfarven for Copa 18. Støvlen er hovedsageligt hvid med sorte og gyldne detaljer for at give det sidste touch og forbinde den til resten af Skystalker Pack. Copa 18.1 ligner teknologisk set 17.1 både i form og med hensyn til materialer. Men Copa 18 kombinerer faktisk kun to typer materiale, i forhold til Copa 17's tre, med Primeknit på det bagerste af støvlen og på tungen, mens resten er dækket af det bløde og fleksible kængurulæder.

X er ikke den eneste støvle i Skystalker Pack, der har fået et gyldent touch. Der er nemlig også guld på både Nemeziz 17+ og Nemeziz Messi 17+. Og siden Nemeziz Messi er Leos signaturstøvle, fortjener den sorte støvle et strejf af guld. Nemeziz Messi har guldstriber på overdelen, hvilket skaber et iøjnefaldende look på den sorte støvle, ligesom det røde adidas-logo på siden af støvlen.

Hvis vi bevæger os videre til den "normale" Nemeziz 17+ 360Agility, er denne måske endda endnu federe end Messis. Nemeziz har et stilet og modigt design med en sort overdel og en latterlig lækker gylden soleplate. Samtidig har Nemeziz Skystalker sorte adidas-striber på siden, mens det røde trademark-design bryder looket og skaber en ekstra wow-faktor. Ligesom på X er Nemeziz 17+ og Nemeziz Messi 17+ ens i forhold til de tidligere versioner af støvlerne. Det betyder, at du stadig får Agility Knit 2.0 for forbedret touch på bolden og Dual Lock Collar for optimal stabilitet omkring anklen, ligesom du på Nemeziz Messi også får argentinerens foretrukne Gambatrax-sål.

Vil du have fingrene i Copa 18, Nemeziz 17, Nemeziz Messi 17, Predator 18 eller X 17 fra den nye Skystalker Pack? Så køb dit par lige her.