Adidas slog deres nye Predator LZ stort op, da de lancerede støvlen, hvor Nani, Dzeko og Cleverley skulle gennemføre en masse udfordringer under eventet. Her blev deres evner og ikke mindst deres nye støvler testet - og nu har Adidas taget ideen videre. Velkommen til Predator LZ vs. The Deadly Challenges.

Adidas samlede nemlig nogle af deres andre store stjerner, der spiller i Predator LZ; Robin van Persie, Angel Di Maria, Xavi Hernandez, Sandro og Iker Casillas. Alle blev de stillet en række udfordringer af den helt svære slags.

Bl.a. skulle stjernerne løbe rundt på en driblebane af kegler - i sig selv en udfordring, der måske ikke er de store ben i når man er verdensstjerne. Der var dog et lille twist, nemlig at der samtidig var en stor vandkanon, der forsøgte at blæse spillerne omkuld. Vandkanonen er samme slags, som bruges til at opløse optøjer, så det har helt sikker været sjovest ikke at blive ramt.

Det var dog ikke overstået med voldsom modstand, og spillerne skulle prøve den nye Drive-zone. Her blev de sat op foran to kæmpestore blæsere, hvorefter de skulle forsøge at sparke bolden ind i mål bag dem. Det lykkes for Sandro, men det ligner at der blev brugt et par forsøg.

Som om det ikke var nok med store blæsere, så havde Adidas også sat en af verdens bedste målmand, Iker Casillas, i scene - og endda proppet to “kloner” ind bag ham, så det mere eller mindre blev tre gange så svært at score. Her blev Predator LZ’s Sweet Spot udnyttet til fulde, og bolden blev trods de mange målmænd sat i kassen.

Ovennævnte udfordringer er ikke noget man ser i en normal fodboldkamp, og det var den sidste Dødbringende Udfordring da heller ikke - her blev der med kanon skudt en masse bolde op i luften, som spillerne så skulle forsøge at tage ned. Det ser svært ud at orientere sig, når det vælter ned med Tango 12-bolde - men kontrolleret blev de, takket være First Touch-zonen på LZ.

Hvad siger du til Adidas' udfordring til deres stjerner? Er det en fed ide at sende støvlen på så mange ekstreme opgaver, eller er det godt fundet på? Fortæl os meget gerne hvad du synes om de mange tests herunder.