Adidas forkæler i disse dage støvleelskere, med den ene flotte farvevariant efter den anden. Nu er de klar med en klassisk whiteout Adizero med skrigende blå knopper - akkurat som vi så det på den første generation af Adizero i 2010.

Den opmærksomme læser kan måske huske, da Adidas i 2010 præsentede den første generation af Adizero i en farvevariant, der minder meget om den vi kan præsentere jer for idag - hvid overdel med blå knopper.

Igår kunne vi løste sløret for en fuldstændig hvid Adipure 11Pro og idag er turen kommet til Adizero-kollektionen. Modsat den blackoutede version, er denne støvle kun tilgængelig i mikrofiber, hvilket nok er en god idé, hvis man ønsker at den skal forblive hvid.

Uden farver, der fremhæver de tekniske elementer på Adizero'en, kan man fristes til at glemme, hvoravanceret Adidas' speedstøvle i virkeligheden er. Whiteouts og blackouts har tidligere markeret enden for en støvles levetid, måske vi snart kan se frem imod en ny Adizero? Hvad tror du?

Adidas har bygget støvlen op om 3 elementer: SprintWeb, SprintSkin og SprintFrame, der alle tjener et fælles formål på støvlen - at øge hurtigheden på den der bærer støvlerne på fødderne.

Det elegante SprintWeb, der i den grad ser godt ud i hvidt, er støvlens skelet - det sørger dermed for, at støvlen sidder godt til på fødderne, når du tager en spurt ned ad langsiden. Det bliver bestemt heller ikke vægten der holder dig tilbage, da den med beskedne 165 gram, næsten ikke mærkes på fødderne.

Når du trækker forbi din direkte modstander, for at modtage bolden, vil du få det bedste afsæt takket være Adidas' SprintFrame, udstyret med TRAXION 2.0, triangulære knopper. Dette sikrer optimalt greb i banen samt en god vægtfordeling, der giver støvlen en god stabilitet og komfort.

Når du modtager bolden vil du tæmme bolden, med det tætteste man kommer på bare fødder - Adidas' SprintSkin, der er Adizero'ens mikrofiber-overdel. Ikke blot er det uhyggeligt let, men det er ligedes milimeter tyndt og sikrer derfor et touch på bolden, der kommer meget tæt på et barfodet.

Når kampen er slut kan du se dine data på din miCoach-app, da der naturligvis er gjort plads til støvlens hjerne som Adidas kalder den, nemlig deres miCoach-chip, der trådløst tracker dine data, til nem deling og sammenligning.

Den elegante letvægter ligger allerede klar til forudbestilling med forventet levering i starten af august - kun 1614,-

Adidas har den seneste lanceret en række whiteout og blackout farvevarianter på tværs af siloer. Hvad syntes du om dem - hvilken gjorde størst indtryk på dig? Vi kunne godt tænke os at høre hvad du syntes om denne whiteoutede Adizero? Kommentarfeltet finder du lige nedenunder, så skriv løs.