Adidas følger op på offentliggørelsen af den blackoutede adiPure 11Pro, med en elegant white-out af heritage-kollektionens seneste skud på stammen. Hvad syntes du om den nye farvevariant?

For få øjeblikke siden kunne vi løfte sløret for en helt blackoutet version af den altid populære adiPure 11Pro, der er topmodellen i Adidas' heritage-kollektion.

Vi har i løbet af de sidste år, kunne vænne os til en offentliggørelse af en blackoutet version af Adidas' støvler. Nu er tiden imidlertid kommet til præsentationen af en fuldstændig whiteoutet 11Pro og den tager sig virkelig godt ud.

Oftest ses whiteoutede støvler kun på fødderne af professionelle fodbodboldspillere, der tester nye støvler af inden deres officielle lancering. Farvevariantens klasse kan ikke benægtes, og vi forventer en høj efterspørgsel på støvlen.

AdiPure-kollektionen er kommet et langt stykke vej siden man lancerede AdiPure I - En støvle, der med sublim komfort og elegante udtryk, appellerede til spilleren, der ønskede en støvle uden for mange dikkedarer.

AdiPure 11Pro, er derimod beviset på hvor langt kollektionen har rykket sig. Der er blevet plads til Adidas' SprintFrame sål og miCoach-teknologi, der med en chip i sålen måler dine data til kamp og træning.

Knopperne er ikke helt magen til dem man finder på en adiZero eller en Predator LZ, men de istedet for triangulære, blevet koniske - Dette gør vendinger bedre og stabiliteten i støvlen.

Den helt hvide støvle er lavet i Taurus-læder af samme kvalitet som det man fandt på en adiPower Predator. Kombinerer man dette med Adidas' DuraCoating på snuden af støvlen, får man en meget holdbar og komfortabel støvle.

På midterfoden har man frem for læder, prioriteret et skelet af mikrofiber, der stabiliserer foden og på den måde skaber en sublim komfort.

Det er første gang Adidas' lancerer en whiteoutet støvle og med små stænk af sorte detaljer på den elegante støvle, er vi sikker på at den vil falde i god jord hos selv de mest kræsne støvlehoveder.

Du kan allerede nu forudbestille dit par her, men skynd dig, for vi mistænker at de vil gå som varmt brød - For kun 1189,-

Nu har du set en blackoutet og en whiteoutet adiPure 11Pro, men hvilken én bliver den største succes? Vi kunne godt tænke os at vide, hvilken af de to støvler du aller bedst kan lide, og hvorfor? Del din mening med os og resten af brugerne lige nedenunder, i kommentarfeltet.