I sidste uge løftede vi sløret for en, næsten, helt sort adiZero og nu er turen kommet til Adidas' klassiske adiPure-kollektion. Sort fra hæl til tå, er vi sikre på at den nok skal begejstre fans af blackouts.

Det er efterhånden blevet en tradition hos Adidas, at man lancerer en model fra hver silo i en fuldstændig sort farvevariant. Normalt ser vi kun blackoutede støvler på fødderne af de professionelle, når de tester ikke-offentliggjorte støvler, men nu får du chancen for at spille i sådan én.

Denne helt sorte støvle, der matcher banens elegantier, ligger nu klar til forudbestilling på vores hjemmeside , med forventet levering i midten af juli - Så skynd dig hvis du skal nå at sikre dig dit par.

AdiPure-kollektionen er kommet langt siden Adidas lancerede AdiPure I. Med adiPure 11Pro har man dog virkelig redefineret den klassiske silo. Først og fremmest blev der plads til Adidas' teknologiske milepæl, miCoach, i sålen af støvlen, som tracker dine data til kamp og træning. Sammen med miCoach-universet, er det blevet gjort muligt at sammenligne dine data med vennerne.

Man har valgt at benytte den samme Sprint-Frame man ser på adiZero F50 og Predator LZ, men med koniske knopper frem for triangulære, der gør vendinger i støvlen endnu lettere. Er du træt af alt for iøjnefaldende farvevarianter, er dette måske den støvle du har gået og ventet på. I helt sort skaber adiPure 11Pro sig en behagelig mystik omkring sig, uden at tilkalde sig for megen opmærksomhed.

Adidas bevægede sig fra kænguruslæder, til taurus-læder på denne seneste inkarnation på støvlen og sammen med Dura-Coatingen på snuden af støvlen, er den blevet endnu mere holdbar og du får derfor smæk for skillingen. Samtidig har Adidas på midten af foden skiftet læderet ud med en overgang af mikrofiber, som skaber en øget stabilitet og respons, der i sidste ende gavner komforten.

De sparsomme detaljer, der findes på støvlen er lavet i hvid, som skaber en elegant kontrast til den blackoutede 11Pro - Blandt andet fremhæves Die Drei Streifen marginalt, så man ikke er i tvivl om hvilket mærke man har på fødderne.

Med en helt blackoutet farvevariant af den klassiske støvle, er det svært at forestille sig en mere elegant fodboldstøvle. Er det her farvevarianten du har ventet på - En helt sort støvle, som kun profferne får fat? Vi er meget nysgerrige over hvad du syntes om denne stealth støvle, så smid en kommentar nedenunder, så vi bliver det klogere.