I denne uges støvlespots har vi haft kig til de nye EM-farver og mangel på samme. Derudover kan du se frem til en blackoutet Vapor VIII og støvler fra VM 2010 i Sydafrika.

Matthew Spiranovic (Australien) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango Blackout
Den australske midt-stopper havde bestemt ikke nogen god dag i Parken, da han først begik det straffespark som Daniel Agger omsatte til mål, for blot at tabe den luft-duel med Jores Okore, der ledte til 2-0 målet fra Bjelland. Men det var ikke derfor han fangede vores opmærksomhed - Det gjorde han fordi, at han optrådte i en blackoutet Vapor VIII - En blackout han efter alt at bedømme selv har foretaget.

Alex Brosque (Australien) - Nike Tiempo Super Ligera II Hvid/Sort
En anden boldspiller fra Down Under, der formåede at overraske os med sit støvlevalg var Alex Brosque, der troppede op i en Nike Tiempo Super Ligera II. Støvlen er ikke tilgængelig på et europæiske marked, men satser derimod på det asiatiske med et forsøg på at kombinere holdbar komfort, med letvægt.

Jakob Poulsen (Danmark) - Puma King SL Hvid/Rød/Blå
Den danske midtbanespiller er tidligere blevet spottet træne i den nye Puma evoSpeed 1, ligesom Jakob var med i Midtjylland, da de sammen testede den nye letvægsstøvle. Det skal dog ikke afholde Jakob Poulsen fra, at spille i den ligeledes lækre Puma King SL i farvevarianten, der spænder på tværs af siloer og sportsgrene.

Luis Nani (Portugal) - Adidas Predator LZ Rød/Blå
Portugal, der til EM er i gruppe med Danmark, led et overraskende nederlag til Tyrkiet på 3-1, i den sidste venskabskamp inden slutrunden. Wingeren fra Manchester United gjorde ellers sit, da han med et tørt hug fra sin Predator LZ reducerede til 2-1 med 30 minutter tilbage på uret.

Cristiano Ronaldo (Portugal) - Nike Mercurial Vapor VIII Hvid/Blå
Ugens måske mest overraskende spots sad på fødderne af en af verdens bedste fodboldspillere, da frontløberen for Mercurial-kollektionen endnu ikke var hoppet over i Clash-versionen af hans betroede Vapor VIII. Ronaldo var blevet i sine Vapor VIII i Hvid/Blå og måske derfor brændte han det straffespark, der kunne have udlignet opgøret.

Bongani Khumalo (Sydafrika) - Nike CTR360 Maestri I Sølv/Orange VM 2010
Fra nye farvevarianter dedikeret til slutrunder, til gamle - Da Sydafrika mødte Etiopien i kvalifikationen til VM 2014, troppede Bongani Khumalo op i en CTR360 Maestri I, i den farvevariant Nike lancerede i forbindelse med VM 2010 i netop Sydafrika. Måske han tror de bringer held og lykke? Det føles i hvert fald som lang tid siden, så hatten af for hans vedligeholdelse af støvlerne.

Steven Pienaar (Sydafrika) - Puma evoSpeed 1 Skind Hvid/Rød/Blå Everton-spilleren, der er på lån fra Tottenham, var også at finde på banen da Sydafrika delte i porten med Etiopien. I den anledning valgte han at give debut til sine nye evoSpeed 1 i skind, som tager sig rigtig godt ud. Tror du vi får det karismatiske, sydafrikanske landshold at se til VM 2014?

Sergio Agüero (Argentina) - Puma evoSpeed 1 Mikrofiber Hvid/Rød/Blå
Hovednavnet for den nyligt offentliggjorte Puma evoSpeed, Sergio Agüero, bidrog til målscoring da han i selskab med Messi & Co. på det argentinske landshold, kørte Ecuador over med hele 4-0. Værd er det at bemærke, at Agüero har valgt mikrofiber-modellen, til trods for tidligere at have valgt v1.11 i skind. Måske er overdelen bare blevet det bedre? Hvad tror du?

Leandro Damião (Brasilien) - Adidas F50 Adizero II miCoach Hvid/Sort/Gul
Det brasilianske super-talent kunne, ulig Agüero, ikke finde vej til netmaskerne, da Brasilien tabte 2-0 til Mexico på mål af G. Dos Santos og Chicharito fra Man. United. Han havde ellers valgt fra øverste støvlehylde, da han spillede kampen i en Adidas F50 Adizero i den farvevariant, der skulle være forbeholdt Messi. Vi har før set, at professionelle vælger farvevarianter møntet på én specifik spiller, men måske denne støvle var for køn til at holde fingrene fra?

Antonio Cassano (Italien) - Diadora DD Evoluzione K-Skind
Den temperamentsfulde angriber fra Bari, Italien, er for alvor på vej tilbage i topform efter hans hjerteproblemer. Som fast Diadora-mand, var han naturligvis udstyret i den seneste topstøvle fra den italienske støvle-producent, som du naturligvis kan få hos Unisport - til blot 999,-.

Fernando Torres (Spanien) - Nike T90 Laser IV Clash Hvid/Grøn
I sidste uge kunne vi rapportere, at den spanske skarpretter endnu ikke havde bevæget sig over i den nyeste farvevariant, af hans betroede T90, til trods for sporadiske optrædender i Clash-farven. Nu skulle den være god nok, Torres spillede hele kampen mod Kina i den flotte farve og lader derfor til at have fundet sig til rette i dem.

Andres Iniesta (Spanien) - Nike CTR360 Maestri II Clash Hvid/Blå
En anden spiller i Clash-farven, var den spanske Barcelona-troldmand, der med flere gode aktioner og en assist fra aller øverste skuffe, om nogen var arkitekten bag Spaniens 1-0 sejr over Kina, i deres sidste kamp inden EM sparkes igang på fredag. Derudover står den lækre Nike-støvle virkelig skarpt sammen med det spanske udebanesæt.

Xabi Alonso (Spanien) - Adidas Predator LZ Rød/Sort
Real Madrid-spilleren, der fordeler bolde på den spanske midtbane, har over de sidste uger været i vores bootspotters søgelys, da han har haft svært ved at finde til rette i et par støvler. Nu virker det imidlertid til, at han har slået sig fast på Adidas Predator LZ.

Jan Vertonghen (Belgien) - Adidas adiPower Predator Blå/Gul
Selvom hans navn kan være svært at udtale, er den belgiske midt-stopper et meget diskuteret navn på transfermarkedet denne sommer. Ifølge rygterne kunne Tottenham være hans næste klub - Ville det være et godt køb af London-klubben? Én ting, Vertonghen ikke har haft travlt med at skifte ud er hans støvler, som har set ligedan ud siden Adidas lancerede Adipower i November 2011.

Eden Hazard (Belgien) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort
Det belgiske wonder child, er milimeter fra at være officiel Chelsea-spiller og han fik i weekenden lejlighed til at prøve kræfter med nogen af sine kommende modstandere og holdkammerater. Hazard er endnu ikke skiftet over i EM-farven af Vapor VIII, men det kan måske forklares med Belgiens manglende kvalifikation. Er du ked af at gå glip af Hazard til denne sommers slutrunde?

Ashley Cole (England) - Nike Tiempo Legend Hvid/Grøn
I sidste uge kunne vi vise billeder af Chelsea-backen i Clash-farven i hans foretrukne støvle, Nike Tiempo Legend IV. Nu er han imidlertid tilbage i den Hvid/Grønne version, måske han ikke har fået spillet de andre helt til?

Wayne Rooney (England) - Nike T90 Laser IV Clash Hvid/Grøn
Da det engelske landsholds talisman blev skiftet ind mod Belgien, var det i en T90 Laser IV i Blå/Sølv/sort, selvom han som billederne afslører trænede i Clash-farven af angriber-støvlen. Det bliver spændende at se, om Rooney skifter definitivt når EM starter og hans karantæne er overstået.

Danny Welbeck (England) - Nike T90 Laser IV Blå/Sølv/Sort
Den foretrukne partner til Wayne Rooney i Manchester Uniteds, såvel som Englands angreb, Danny Welbeck, fandt i test-kampen vej til netmaskerne på aller flotteste vis, da han med et velplaceret chip, sikrede englænderne en 1-0 sejr. Det gjorde han i øvrigt i de samme T90 Laser IV i Blå/Sølv/Sort, som hans angrebsmakker optrådte i.

Ugens støvlespots kom vidt og bredt på kloden, men holdt samtidig fokus på landshold. Ronaldo var endnu ikke hoppet i Clash-farven, hvorfor tror du han endnu ikke er skiftet? Hvilket spot var det mest overraskende? Og hvilken støvle tog sig bedst ud? Del din mening lige nedenunder i kommentarfeltet.