Hos Unisport elsker vi at forkæle vores kunder og som du kender det fra forrige fredage, er det blevet tid til Fredagstilbudet. Det går kort og godt ud på, at vi hver fredag præsenterer et godt tilbud på nogle fede produkter og det tilbud kan du benytte dig af resten af dagen, til klokken 24.00.

I denne uge har vi en ægte klassiker klar til jer, nemlig Puma King Top DI. Denne sublime heritage-støvle har ikke ændret sig meget siden den sad på fødderne af nogle af fodboldhistoriens dygtigste fødderne. Listen er lang, og tæller blandt andre Diego Maradona, Johan Cruyff og selvfølgelig, Pele.

Puma har holdt fast i den enormt lækre overdel, skåret ud af et stykke højkvalitets kængurulæder, hvilket er med til at sikre støvlen sin verdenskendte komfort. På undersiden ses et klassisk konisk knopsystem, der sikrer et godt greb i banen og en god stabilitet, der i sidste ende øger komforten.

Så hvis du går og mangler et par nye fodboldstøvler, eller kunne du tænke dig at have et par intet mindre end legendariske støvler stående hjemme på hylden, så finder du ikke en bedre pris end denne - Hvis du slår til inden klokken 24.00 i aften, kan du spare 50% og dermed sikre dig Puma King Top DI til 498,-.

Du kan sikre dig dit par Puma King Top DI lige her - Du sparer 50% og kan erhverve dig et par for blot 498,-.

Vi kunne godt tænke os at høre, om du skal have dig et par, eller om du måske selv har spillet i et par Puma King Top DI før? Hvad er dine erfaringer med den klassiske støvle? Kommentarfeltet, det finder du nedenunder, så giv endelig din mening til kende.