"90 minutes of pride, passion, history, looking damn good, one more goal, azurri - starts when you put it on." Sådan lyder Pumas seneste udmelding om den damn good looking Italien-trøje. Se med i den sjove reklamefilm her og bedøm selv.

De italienske landsholdsspillere er til trods for jordskælv og match-fixingskandaler i fuld gang med at gøre klar til EURO2012, hvor man er kommet i gruppe med de regerende Europamestre, Spanien. Azurri og deres fans får nu hjælp til at komme i stemning, med denne sjove reklamefilm fra Puma, som virkelig fanger den italienske tilgang til fodbold.

Reklamen omhandler den trøje som man vil se Italiens landshold bære til det nært forestående EM, når de vil forsøge at genvinde det trofæ, de vandt for første og sidste gang i 1968. Hvis Pumas ord holder, så bliver det ikke trøjen, der svigter azzurri, da den varsler "one more goal", som meget vel kunne blive nyttigt.

Som man kender det fra den italienske Serie-A, spiller stolthed og passion en stor rolle, hvorfor det ikke kommer som nogen overraskelse at dette bliver nogle af nøgleordene når de italienske fans vil forsøge at synge deres hold til sejr - Måske du selv skal have malet det italienske flag i hovedet og heppe sammen med vennerne?

Husk, at du kan bestille dit eget eksemplar af trøjen lige her, hvor du bl.a. kan få originaltryk med de to flotte herrer ovenover - kun 499,- (eksl. tryk)

Nu da du har set reklamevideoen fra Puma, vil vi gerne høre hvad du syntes du om den - Kunne du finde på at smide alt hvad du har i hænderne for at se en fodboldkamp? Har du et stamsted hvor du ser kampe med dine kammerater og kan i relatere jer til de medvirkende i videoen? Kommentarfeltet er lige nedenunder, så sig frem.