I vinters skiftede Gilberto Macena fra AC Horsens til Shandong Luneng i den kinesiske Super League. Det forhindrer dog ikke brasilianeren i at kigge forbi Danmark, når han har fri - og i dag var han en tur forbi os for at hente nye fodboldstøvler.

Gilberto var ikke længe om at tage fat i os, da han kom til Danmark for at blive opdateret på sine fodboldstøvler, og kiggede forbi i dag for at blive klar til resten af sæsonen i det kinesiske.

Den hurtige, målfarlige brasilianer har længe spillet i Nike Mercurial-støvler, og hans kærlighed faldt da også hurtigt på den nye Mercurial-model, Mercurial Vapor VIII i Mango-farven - den passer også godt til Shandongs dragt, som er orange.

Gil faldt også over den nye Puma evoSpeed 1 K-Skind, som imponerede den tidligere Horsens-spiller. Især komforten og den lækre overdel trak roser fra Gil, som også meget gerne ville give den et forsøg.

Man kan naturligvis heller ikke komme hele vejen til Danmark og hente støvler uden at få lavet UNIiD på støvlerne, og derfor fik Gilberto skrevet sit efternavn på begge par - og på Vapor-støvlerne var der også plads til at han kunne få sine to yndlingslandes flag på, nemlig det danske og brasilianske.

Gilberto Macena gik hjem med et par fede støvler under armen, og mon ikke han nu er tunet til at sparke masser af mål ind i den bedste kinesiske række? Fortæl os meget gerne hvad du synes om hans skifte - og giv også et par ord om støvlevalget med på vejen.