De nykronede spanske mestre, Real Madrid, står nu klar med den trøje de skal benytte sig af i deres titelforsvar. Med mesterskabet i hus, sikrede kongeklubben sig sit 32. mesterskab og trækker derfor fra F.C. Barcelona, der har vundet 21 spanske mesterskaber.

Den nye hjemmebanetrøje kommer i året hvor Real Madrid står klar til at fejre sit 110-års jubilæum, hvorfor man på ærmet har valgt at påføre et broderilogo, der markerer den imponerende milepæl i klubbens historie.

En anden milepæl i klubbens historie blev nået, da de nye Galacticos sikrede klubben sit 32. mesterskab i 11/12-sæsonen. Real Madrid spillede i sidste sæson i en hvid/guld spillerdragter, som lugtede af ambitioner på den spanske og internationale scene. Med størstedelen af ambitionerne indfriet, er Real Madrid gået tilbage til et mere klassisk look, hvor bl.a. den omdiskuterede krave er blevet sløjfet.

Du kan bestille din Real Madrid fodboldtrøje lige her.

Trøjen er vanen tro gennemgående hvid, men i år er den udfærdiget med detaljer på ærmer og kraven i mørkeblå og lyseblå, som mange nok forbinder med tidligere års trøjer.

På kraven ses den inderste, tykkere, mørkeblå farve, omfavnet af den lyseblå farve.

Ligeledes på ærmet dominerer den mørkeblå farve, men bliver akkompagneret af en elegant lyseblå stribe.

Endnu et retro tiltag, har været Real Madrid-logoet, som på dette års trøje er et broderet logo, frem for et tryk, hvilket giver trøjen et klassisk, autentisk look.

Som nævnt er der på venstre ærme blevet plads til et ærmemærke, der læser "110 AÑOS - 1902-2012", for at hylde klubbens 110-års jubilæum.

På det højre ærme finder man Liga de Fútbol Profesionals logo, som er det forbund der står bag de to professionelle ligaer i Spanien, herunder La Primera Division, som Los Blancos optræder i.

Du kan bestille din Real Madrid fodboldtrøje lige her.

Trøjen er ligesom sidste år udarbejdet i det lækre, højkvalitetsstof Clima Cool, der sikrer høj komfort og god svedtransport, hvilket gør den velegnet til aktivt og dagligt brug.

Real Madrids nye trøjer kommer i året hvor de fejrer deres 110 års jubilæum. Med flotte detaljer vil den med sikkerhed se godt ud på de regerende spanske mestre. Men hvad syntes du - Lever den op til dine forventninger? Kan Real Madrid genvinde La Liga i denne trøje? Giv din mening til kende i kommentarfeltet nedenunder.