Nike lancerer Mercurial Vapor Flyknit Ultra ‘Play Fire’ & ‘Play Ice’

20.11.2017

Skrevet af Mathias

Den er tilbage! Efter de første to farvevarianter fik en vild modtagelse, er Nike i dag klar til at introducere to nye variationer af Flyknit Ultra. Det næste kapitel for Flyknit.

Det er stadig kun omkring 2 måneder siden Nike for første gang tilføjede Flyknit til deres populære Vapor silhouette, men nu er de klar til at ‘Lock in. Let Fly’ endnu engang og introducerer to nye yderst limiterede farvevarianter. Nike har overført inspiration fra deres ‘Fire & Ice’ pack og resultatet er måske endnu bedre end første omgang.

Hvis du spørger os, så hersker der ikke længere meget tvivl om, hvad Nike Flyknit Ultra støvlerne symboliserer og betyder for fremtiden. De er et kig ind i fremtiden for Flyknit og hvordan Nike kommer til at bruge deres ikoniske teknologi på deres fodboldstøvler i 2018. Det er selvfølgelig en modig udmelding, når der stadig er mange måneder endnu og intet er blevet leaked, men den måde Nike har formået at tilføje NikeSkin belægningen til hvert et Flyknit væv har så stor indflydelse på overdelen, at Nike godt er klar over de har fat i noget rigtig lækkert her.

Nike Mercurial Flyknit Ultra ‘Play Fire’ & ‘Play Ice’ bliver gjort tilgængelige hos Unisport d. 28 november. Skriv dig op her.

Fortsættes herunder.

Kvaliteten af en fodboldstøvle og hvor godt du spiller i dem er i allerhøjeste grad bestemt af hvordan konstruktionen passer din fod. Flyknit Ultra overdelen er uden tvivl lettere og stærkere end nogen vævet fodboldstøvle nogensinde og specielt overdelens styrke har stor indflydelse, fordi det aspekt har givet Nikes designhold mulighed for at gøre støvlens facon og form virkelig skarp. Den nye og stabiliserende Flyknit er også formet, så Flyknit Ultra har ribbe løbende ned af overdelen på samme måde som den almindelige Vapor. Disse hjælper med at skabe friktion mellem støvlen og bolden, så du får bedre kontrol. Ultimativt fit og klinisk klasse i ét.

Nike Flyknit Ultra ‘Play Ice’ farvevarianten er den eneste af de 2 støvler, som vil blive båret af professionelle spillere. Eden Hazard og Luka Modric spiller begge for Team Ice og kommer begge til at bære den forkromede blå støvle i denne uges Champions League kampe og hvis du er en vild støvlespotter, så har du måske allerede set den til Real Madrid træning. Personligt foretrækker jeg Fire versionen og nu hvor der er lige mange par på verdensplan, bliver det spændende at se hvilken af de 2 der bliver først udsolgt.

Nike Mercurial Flyknit Ultra ‘Play Fire’ & ‘Play Ice’ bliver gjort tilgængelige hos Unisport d. 28 november. Skriv dig op her.