Puma lancerede i oktober 2011 deres populære Power-støvle, Powercat 1.12, som med super komfort og sparkeegenskaber blev en stor succes. Nu følger de op på successen, med en lettere udgave: Puma Powercat SL i Rød/Hvid/Blå, som vi til sommerens slutrunde kommer til at se på fødderne af stjerner som Cesc Fabregàs, Phil Jones, Nigel de Jong m.fl.!

Puma har op til sommerens slutrunde opgraderet deres støvlesiloer - Den nye EvoSpeed 1, der vil være at finde på fødderne af blandt andre, hollandske Ibrahim Afellay, samt den elegante Puma King SL.

Ligesom King og EvoSpeed-kollektionen, er Powercat SL ligeledes blevet lanceret i den fede farvekombination Rød/Hvid/Blå. Farvekombinationen er ikke blot forbeholdt Pumas fodboldstøvler, men kan blandt andet også ses på Formel 1 -og løbesko. Puma har derfor sørget for, at deres atleter er klædt på til jobbet, på tværs af sportsgrene.

Til forskel for den almindelige Powercat 1.12, har Puma valgt en tyndere læderoverdel for at spare på vægten. Derfor kan man også forvente et bedre touch på bolden, hvorfor støvlen måske bliver mere control-minded, end den oprindelige?

Foruden en tyndere overdel, har Puma også opdateret knopsystemet. I stedet for de oprindelige knopper, har Puma monteret den samme slags knopper, der blev brugt på Pumas V1.11. Det har været med til at sænke vægten på støvlen, uden at støvlen har mistet sine Power-egenskaber. De vægtnedsættende tiltag har barberet hele 43 gram af støvlen, således at den nu vejer ind på fornuftige 243 gram.

Jakob kunne i sin anmeldelse af PowerCat 1.12 erklære, at Puma har overtaget verdensherredømmet på Power-fronten. Dette skyldes især deres innovative 3D Power Shooting Technology - De små finner på vristen af foden, som varierer i hårdhed, trækker sig sammen når du sparker til bolden og udvider sig med enorm kraft, for at tilføre dit skud mere power. Sammen med den assymetriske snørring, giver PowerCat SL optimale betingelser for at levere et knaldhårdt spark.

En af forcerne ved PowerCat 1.12 var den enormt høje komfort, hvilket blandt andet skyldes den brede læst, der fik meget ros af Jakob, da han anmeldte støvlen . Den læst har Puma valgt, at fortsætte med, så du fortsat er garanteret et fantastisk fit, samt en god beskyttelse hvis du skulle blive trådt over fødderne.

Du kan allerede nu bestille dit eksemplar af støvlen - Kun 1.599,-

Med Puma PowerCat 1.12 SL, har man forsøgt at bringe vægten ned på en støvle, uden at gå på kompromis med dens Power-dyder. Tror du det kan lykkes - Kan man kombinere det bedste fra begge verdener? Giv os din mening om støvlen i kommentarfeltet herunder!