I kølvandet på den meget populære farvevariant af Lionel Messis foretrukne fodboldstøvle, Adidas AdiZero, Blå/Rød/Hvid, kommer nu den støvle som Messi fremover skal bære når han udfordrer alverdens forsvarskæder.

Først kom den rød/gule farvevariant af den populære adiZero, og netop den farvekombination delte vandene. Nogle elskede den, hvor andre tog knap så godt imod den.

I kølvandet på den, kom den AdiZero som Messi har spillet i indtil nu, hvor den hvid/sort/lime står klar til at tage over. Messi har i denne sæson været flyvende i sine AdiZero, hvor det er blevet til imponerende 73 scoringer på tværs af turneringer.

Nu har Adidas så lanceret den farvevariant, der skal tage over på fødderne af verdens bedste fodboldspiller, Lionel Messi - Og det er en farvevariant, vi er sikre på ikke vil skuffe Adizero-fans!

Støvlen, som er bygget op om et sprintweb, der er med til at øge stabilitet og komfort i støvlen, har været et stort hit siden de først blev lanceret.

Foruden Sprintweb, introducerede Adidas samtidig deres miCoach-teknologi, der med en chip i sålen tracker dine data igennem de 90 minutter. Messi offentliggjorde i februar nogle af sine miCoach-stats, så hvis du vil se hvordan han præsterer på banen kan vi henvise til vores Facebook-side, hvor de bør være til at finde blandt vores billeder.

Støvlen er ligesom de forgangne farvevarianter, udstyret med Adidas' sprintframeteknologi, med de triangulære knopper, frem for blades eller koniske knopper.

Lionel Messi var som nævnt i aktion i fredags, hvor mange af vores skarpe brugere, spottede den på fødderne af argentineren. Siden da har efterspørgslen på støvlen været stor, og du kan allerede nu forudbestille den.

Bestil de nye F50 Adizero Hvid/Sort/Lime her - Kun 1.329,-

Hvad syntes du om den nye farvevariant? Og ser du frem til at se Messi tørne ud i den? Lad os høre din mening i kommentarfeltet nedenunder.