I weekendens støvlespots dominerer de nye EM-farvevarianter fra de store mærker, da de store landshold hen over weekenden fik prøvet kræfter af mod hinanden i en række venskabskampe

Gordon Ramsay (Soccer Aid) - Adidas Copa Mundial Sort/Hvid
Den verdenskendte kok og selvproklamerede tidligere Glasgow Rangers-spiller, Gordon Ramsay, fandt denne klassiker af en støvle frem fra gemmerne, da han for en aften genoptog karrieren i et velgørende øjemed, da han i selskab med blandt andre Robbie Williams, deltog i Soccer Aid på Old Trafford.

Cecs Fabregàs (F.C. Barcelona) - Puma Powercat 1.12 Hvid/Rød
Den spanske midtbanestrateg Cesc Fabregás var i aktion i den spanske pokalturnering, Copa del Rey, da Barcelona sikkert slog Athletic Bilbao 3-0. Godt nok blev det ikke til mål fra Cesc, men mon ikke han er ganske tilfreds nok med, at have sikret sig sit 4. trofæ for denne sæson?

Lionel Messi (F.C. Barcelona) - Adidas Adizero Skind Hvid/Sort/Gul
En anden spiller, der var i aktion for F.C. Barcelona i fredags, var Lionel Messi, og det var han i en ny udgave af sine trofaste Adizero. Den elegante farvekombination kan du snarligt læse om på vores hjemmeside. Messi scorede i den nye støvle, så mon ikke også han er svært tilfreds med den?

Ibrahim Afellay (Holland/F.C. Barcelona) - Puma Evospeed 1 K-Skind Hvid/Rød
I Hollands EM-trup finder man den lynhurtige Ibrahim Afellay, der til daglig spiller hos F.C. Barcelona. Siden han i sidste sæson blev grimt skadet, har han haft svært ved at finde vej til startopstilling hos de spanske giganter - Tror du han har en fremtid i Barcelona? Vi syntes i hvert fald han ser knivskarp ud i denne nye Evospeed!

Robin van Persie (Holland/Arsenal F.C.) - Adidas Predator LZ Blå/Rød Custom
Som vi tidligere har set det på fødderne af den hollandske skarpretter, har Robin van Persie fået sat knopsystemet fra en Predator X, frem for Adidas' sprintframe-system, på sine Predator LZ. Om han er utilfreds med det nye, eller meget glad for det gamle, er ikke til at sige, men bemærkelsesværdigt intet desto mindre.

Sergio Ramos (Spanien/Real Madrid) - Nike Tiempo Legend IV Hvid/Grøn
I den spanske EM-trup løber de regerende Europamestre og forbereder sig på at gevinde titlen. Blandt dem ses Sergio Ramos, der fortsat træner i sine Tiempo Legend IV Hvid/Grøn, frem for Nikes nyeste farvevariant, der indgik i Nike Clash-kollektionen. Derudover, er det værd at bemærke, at Ramos ligesom Ashley Cole foretrækker den almindelige Legend over Elite-modellen.

Fernando Torres (Spanien/Chelsea F.C.) - Nike Total90 IV Blå/Sølv/Sort
Den spanske angriber spillede i Champions League-finalen med den nye Nike Clash farvevariant af sin betroede Nike T90. Dog blev han til træning med det spanske landshold spottet med den forrige farvevariant blå/sølv/sort, så måske Torres ikke har fået spillet de nye helt til?

Jesus Navas (Spanien/Sevilla F.C.) - Nike Mercurial Vapor VII Sølv/Sort/Rød
Jesus Navas holder stædigt fast i sine Vapor VII i Sølv/Sort/Rød. Den spanske superdribler, er ikke blot farver, men støvler bagud, da Nike 19. Marts lancerede Mercurial Vapor VIII som arvtager for Vapor VII. Vi syntes det er meget underligt, at Nike ikke har fået Navas i et par Vapor VIII, da han ellers er en ret højt profileret Mercurial-mand.

Juan Mata (Spanien/Chelsea F.C.) - Nike Mercurial Vapor Superfly III Sølv/Sort/Rød
Hov! Ligesom sin landsmand har spanske Juan Mata valgt at benytte sine gamle Superfly 3, frem for Vapor VIII. Mata, der ellers har været kendt for at følge med farvevarianterne, ligesom han i CL-finalen optrådte i Nike Clash-varianten. Vi er ikke sikre på hvorfor han har skiftet tilbage, men forventer at se ham tilbage i Vapor VIII snarest!

Santi Cazorla (Spanien/Málaga) - Adidas AdiPURE 11Pro Blå/Rød
Den spanske wing, Santi Cazorla, tørner til hverdag ud for den nyrige, spanske klub, Málaga, hvor han i år var med at hjælpe holdet til CL-kvalifikation. Nu er han sammen med sine spanske holdkammerater midt i forberedelserne til det nært forestående EM, og det gør han med stil, i den flotte Adidas Adipure 11Pro Blå/Rød.

Xabi Alonso (Spanien/Real Madrid) - Adidas Adipure IV - Blå/Sort og Adidas Predator LZ Rød/Sort
For at runde den spanske EM-lejr af, bringer vi et dobbeltspot af den spanske midtbanestyrmand, Xabi Alonso, som fortsat har svært ved at træffe sit støvlevalg. Vi har tidligere set ham træne og spille kamp i en Predator LZ, men i seneste landskamp for Spanien, var han tilbage i sine trofaste AdiPURE IV. Vi holder selvfølgelig et skarpt øje rettet mod Alonsos fodtøj i fremtiden.

Phil Jones (England/Manchester United) - Puma Powercat 1.12 Hvid/Rød
Altmuligmanden, der til dagligt slår sine folder hos de detroniserede engelske mestre, Manchester United, har længe været kende som Puma-mand. Han var da heller ikke sen til at skifte over i den nyeste farvevariant, da England slog Norge på udebane.

Shinji Kagawa (Japan/Borussia Dortmund) - Adidas adiZero II Blå/Rød
Den japanske trequartista, der fungerer som fast mand på landsholdet, er her spottet i Adidas' EM-farve til Adizero, til trods for at Japan naturligvis ikke skal deltage. Kagawa sættes på det seneste kraftigt i forbindelse med et skifte til Manchester United, tror du han kan hjælpe de detroniserede mestre, til et nyt mesterskab i den kommende sæson?

Marco Reus (Tyskland/Borussia Dortmund) - Puma Powercat 1.12 FG Blå/Hvid/Rød
Med Kagawa på vej væk fra Dortmund, kan nyindkøbet Marco Reus meget vel være manden, der skal udfylde hans plads på holdet. Reus, som her ses i aktion for det tyske landshold, har ikke ladet sig lokke i den nyeste farvevariant af Puma Powercat. En god idé vil mange nok mene, da han scorede i selv samme kamp.

Mario Götze (Tyskland/Borussia Dortmund) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort
Et andet tysk stortalent finder man ligeledes også i Dortmund - nemlig Mario Götze. Han har siden sit gennembrud for de tyske mestre også været fast mand på Joachim Löws mandskab, hvorfor han med sikkerhed skal med til EM. Den sikkerhed har dog ikke kunne få ham i et par Vapor VIII i Nike Clash-farvevarianter Hvid/Rød.

Mats Hummels (Tyskland/Borussia Dortmund) - Adidas Predator LZ Blå/Rød
Endnu en Dortmund-mand, forsvarsspilleren Mats Hummels, gjorde sit for at retfærdiggøre sin udvælgelse til den tyske EM-trup, da han med en scoring prøvede at forhindre et tysk nederlag til Schweiz. Det gjorde han i den nye Predator LZ, med 5 dødbringende zoner, og tæller man Hummels' hoved med, er han noget af et rovdyr!

Miroslav Klose (Tyskland/Lazio) - Nike Tiempo Legend IV Elite Clash Hvid/Sort
Et andet sikkert navn på Joachim Löws holdkort, er den tyske bomber Miroslav Klose, der med sine 63 landsholdsscoringer, blot er 5 mål fra at udligne Gerd Müllers scoringsrekord. Måske det lykkes ham at score 5 til sommerens slutrunde i den superfede Tiempo Legend IV Sort/Hvid, som han er spottet i her.

Niki Zimling (DK/Club Brügge) - Adidas AdiZero II Rød/Blå
Den danske midtbanespiller, Niki Zimling, der til dagligt fordeler bolde i den belgiske Jupiler League, lagde på aller flotteste vis op til Nicklas Bendtners udlignende scoring, da Danmark i lørdags mødte Brasilien i Hamborg. De støvler bliver nok ikke skiftet ud lige foreløbig!

Lasse Schøne (DK/Ajax) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød
Tidligere kendt som AdiPURE-mand er den nykårede Ajax-spiller, Lasse Schøne, eftersigende skiftet til Nike Mercurial Vapor VIII. Et skifte, der virkelig klæder den danske spillerdragt godt, god stil!

Michael Krohn-Dehli (DK/Brøndby) - Nike Mercurial Vapor VIII Clash Hvid/Rød
Ligesom førnævnte Lasse Schøne, har Michael Krohn-Dehli længe været erklæret Adidas-mand, men han er ligeledes blevet spottet i den nye Vapor VIII Clash i hvid/rød. Krohn-Dehli har på det seneste underpræsteret på landsholdet, hvorfor den tidligere Brøndby-mand Thomas Kahlenberg presser på for en plads i start-elleveren - Hvem ser du helst starter for Danmark under EM?

Hvad syntes du om weekendens venskabskampe? Hvilke hold imponerede dig mest? Hvorfor tror du, at flere af de store stjerne venter med at skifte støvler og farver? Giv dit besyv med i kommentarfeltet herunder.