I går vandt vi 2 af FDIH’s E-handelspriser, nemlig Social Commerce og Brugerprisen - og det er noget vi er rigtig, rigtig glade for - og derfor har vi lavet en lille video, hvor vi meget gerne vil sige tak til alle jer, der har stemt på os til Brugerprisen.

Sidste år vandt vi Brugerprisen for første gang, og i år tog vi den så med hjem fra prisoverrækkelsen for andet år i træk - og det er noget, vi er sindssygt glade for! Det kunne vi ikke have gjort uden jer, og derfor skal der naturligvis lyde en kæmpe tak fra hele Unisport.dk-holdet til alle der har stemt os til tops.

Vi fejrede priserne i det gode vejr med grillmad, friske jordbær og champagne - og fik i samme forbindelse samlet en masse taksigelser ind fra mange af vores kollegaer, der er rigtig glade for prisen.

Det blev til en video, som du kan se herover - og lad os blot benytte lejligheden til igen at sende et dybfølt tak - det er lige så meget jeres pris, som det er vores! Vi håber at kunne fortsætte den gode stime til næste år.