Argentinske Sergio "Kun" Agüero har taget England med storm, og han var også manden der afgjorde det engelske mesterskab da han scorede dybt inde i dommerens overtid på Premier Leagues sidste spilledag

Hvordan føler du at din første sæson hos Manchester City har været? Rigtig god. Jeg føler mig rigtig godt tilpas i England, jeg er glad for mine holdkammerater og klubben som helhed. Så er jeg naturligvis også meget glad for at jeg kunne hjælpe klubben med, at vinde Premier League i min første sæson som City-spiller.

Var du tilfreds med din egen indsats? Ja, det synes jeg at jeg er. Jeg har tilpasset mig rigtig godt, og som jeg sagde føler jeg mig godt til rette her i England. Jeg kom til Manchester City for, at vinde titler og det er præcist hvad vi har gjort.

Hvor ser du mulighed for forbedringer? Der er en hel del forskellige ting der kan arbejdes med. Det er ikke noget specifikt, men min venstre fod og hovedspil kan blive bedre. Jeg skal bare blive ved med, at udvikle mig på alle parametre - blive så god som mulig. Jeg lærer rigtig meget her, hver eneste dag. Jeg har ændret mig meget som spiller siden jeg kom til England, og jeg er sikker på at min udvikling vil fortsætte.

Er du faldet godt til i Manchester? Ja, selvfølgelig. Jeg kan lide fansne, byen og livsstilen. Jeg er meget stille, og livet her passer perfekt til mig. Min familie er også meget glade her.

Hvad er det bedste ved, at bo i England? Når det ikke regner? Jeg elsker vores fans. De er meget respektfulde.

Hvad er målene for næste sæson? Flere titler. Vi er nød til, at forsætte vores udvikling for vi ved at vores konkurrenter vil blive bedre. Vi vil også forbedre vores chancer i de europæiske kampe. Champions League er meget vigtig for klubben.

Euro 2012 - hvem er favoritterne?

Jeg er lige glad med, hvem der vinder. Men jeg skal helt sikkert se en del af kampene. Der er nogle rigtig gode hold med. Spanien, Tyskland og Holland vil alle være meget stærke.

Hvad synes du om dine nye støvler Puma evoSPEED 1? De nye støvler imponerede mig virkelig. Som angriber skal jeg altid kunne komme hurtig op i fart og støvlerne virker perfekte til dette formål. Jeg kan godt lide at sålen er så fleksibel, det hjælper mig meget når jeg skal skifte retning hurtigt. Det adskiller dem markant fra andre fodboldstøvler.

Hvad er det bedste ved støvlen? Det er nok dens komfort der er mest bemærkelsesværdi. De sidder virkelig godt på foden.

Hvad synes du om Sergio Agüeros første sæson i Manchester City? Har han været en succes og pengene værd, og tror du måske at vi kommer til at se endnu mere fra den lille argentiner? Del meget gerne dine tanker med os herunder.