I lørdags løb Unisport Cup 2012 af stablen, og der var samlet 48 hold af 6 spillere til et brag af en fodboldturnering. Vi var naturligvis til stede med et kamera, og i dag kan du se video af, hvordan stævnet forløb.

Både humøret og niveauet var højt, da de indledende grupper blev spillet, og mange af kampene var enormt tætspillede. Tonen var god, og det var fra start blevet meldt ud, at der skulle være god stemning hele vejen igennem - og folk var da også gode til at passe på hinanden.

Da det spidsede til, mødtes FC Hacilaro det unge hold The Youngsters i semifinalen, men de unge teknikere måtte se sig snævert slået. Også Drillo Juniors drenge var oppe mod god modstand, og måtte i sidste ende se Kim Ras' Drenge løbe med den anden finaleplads.

Finalen åbnede tæt, og de FC Hacilaro og Kim Ras' Drenge gik til pause med uafgjort 3-3. Efter hvilket trak Kim Ras' Drenge dog fra, og endte med at vinde en overbevisende 11-3 sejr og dermed både Unisport Cup-trofæet samt et gavekort på 6.000 kr. til Unisport.dk

Efter turneringen blev der grillet pølser, drukket øl og set Champions League, hvor Chelsea trak det længste strå, og da folk gik hjem var der bred enighed om, at dagen havde været en succes.

Vi vil meget gerne sige tak til alle der var med til at gøre Unisport Cup 2012 til en helt særlig dag, og vi glæder os allerede til igen næste år at kunne afholde en turnering - hvor Kim Ras' Drenge har lovet at komme og forsvare titlen. Skal det blive dit hold næste år? Fortæl os gerne om din oplevelse til Unisport Cup 2012, og har du forslag til forbedringer, hører vi dem også gerne herunder.