Nike har tradition for at lave nogle fede reklamefilm til de store slutrunder, og i år er ingen undtagelse. Normalt er der mange Nike-stjerner med i videoerne, men i år er der virkelig MANGE stjerner med - både etablerede og en masse unge talenter. Kig med, og se My Time Is Now.

I videoen tages der udgangspunkt i en kamp mellem Holland og Frankrig, hvor hollænderne er i angreb. Efter Wesley Sneijder har slået et indlæg i boksen, kommer der pludselig en spiller i The Chance-uniform og tvinger Hugo Lloris i det franske mål til en pragtredning.

Herfra går kampen helt op i hat og briller, og stadion bliver invaderet af en masse unge spillere, som kommer løbende i stort antal ind mod banen for at sætte deres præg. Heriblandt er unge talenter som Mesut Özil, Mario Götze, Neymar, Pato, Danny Welbeck, Jack Wilshere (som desværre ikke er med til EM), Javier Pastore, Chicharito og mange flere.

Videoen er naturligvis enormt grafisk imponerende, men hvad endnu sjovere er får vi også masser af kig til de nye EM2012 Clash Collection-støvler fra Nike, som sidder på fødderne af de mange spillere - også dem, der ikke skal med til EM. Vi får også et kig på en ny Nike-bold, som vi naturligvis snart kommer til at se meget mere til frem over.

Hvis du ikke allerede har klikket play som det første, så skynd dig at gøre det nu - og se om du kan spotte alle de forskellige stjerner, støvler og bolde der er med i reklamen.

Hvad synes du om My Time Is Now? Er den lige så fed som de tidligere Nike-reklamer, eller er der gået for mange fede effekter i den? Del meget gerne dine tanker med os herunder nyheden.