Nike har offentliggjort deres EM 2012 Nike Clash støvlekollektion som du nu har mulighed for, at forudbestille her på Unisport.

Traditionen tro lancerer de store støvelmærker nogle specielle slutrunde versioner af deres støvler. Det gør sig naturligvis også gældende ved det nært forestående EM i Polen og Ukraine.

Nike startede denne trend da de før EM i 2008 lancerede alle deres støvler med en afdæmpet brun overfalde, og en karakteristisk og iøjenfaldende blå bund.

To år senere ved VM i Sydafrika var der ikke noget afdæmpet over Nikes støvler. Den amerikanske støvlegigant lavede en Orange/Sølv-kampagne der vakte stor opsigt ved verdensmesterskaberne.

Den nye EM-kollektion skiller sig markant ud fra de forgående specielle modeller, da alle siloer har deres egen unikke farve. Fælles for alle støvler er den hvide snude og det klassiske Nike logo, mens den bageste halvdel af støvlerne har hver fået sin egen farve.

Nikes absolut største brand er Mercurial Vapor støvlen. Den farve som Nike har valgt, at EM-udgaven skal have kaldes for Solar Red, som indikerer et højt tempo og en eksplosiv fart. EM-støvlen skiller sig også ud fra de to første farvevarianter af Vapor VIII da EM-støvlen har fået en læderagtig overflade. Overdelen er stadig lavet i det fantastiske Teijin mikrofiber der sikrer en optimal boldkontakt.

Nike Mercurial Kollektion

Nike CTR360 Maestri har til EM fået en klar lys blå farve der giver støvlen en maksimal synlighed på banen. Maestri støvlen er lavet til playmakeren der huserer på banens midte, hvor han kontrollerer kampens tempo med såvel korte som lange afleveringer. Støvlens overdel er lavet i Nikes uovertrufne KangaLite materiale og så er støvlen udstyret med Pass og Receive Pads der giver større kontrol og endnu mere præcise afleveringer.

Nike CTR360 Kollektion

Nike T90 Laser IV har fået en grøn overhaling. Farven skal signalere den effektive angribers træfsikkerhed, og der kan næppe herske tvivl om at typer som Rooney og Huntelaar nok skal bringe støvlen til sin ret ved EM. Støvlen er designet til angriberen der på et splitsekund kan afgøre en kamp, ja måske endda et helt mesterskab.

Nike Total90 Kollektion

Tiempo Legend IV har Nike valgt, at holde i en neutral sort nuance. Dette farvevalg er absolut ikke tilfældigt da Legend støvlen er designet til no-nonsense spilleren, der konskevent træffer de rigtige og simple beslutninger. Støvlen er udstyret med Flywire for stabilitet samt en sål af carbonfiber, hvilket sikrer lav vægt og god spændstighed i sålen.

Nike Tiempo Kollektion

Alle Nike Clash støvler kan forudbestilles nu med forventet levering i starten af juni måned.

Husk også at tage et kig forbi vores Nike Clash kampangeside, hvor du også kan finde flere flotte wallpapers.

Hvad synes du om Nike Clash støvlerne? Hvilken støvle er din favorit? Fortæl os det lige her i kommentarfeltet