I forrige uge var Jakob på en smuttur til London, hvor det blev til et spændende interview med den sympatiske Norwichkeeper John Ruddy.

Denne uges Unisport WebTV byder på et ekslusivt interview med John Ruddy der er førstemålmand hos Premier League-klubben Norwich City.

John og Jakob får sig en snak omkring Sells, som er de handsker John Ruddy til dagligt står i. Keeperen fortæller om sin bedste redning og om sit forhold til Sells-brandets ophavsmand Adam Sells.

Ruddy fortæller også om de forskellige typer af finger-cuts som han har spillet med og, hvad han synes om dem.

Ruddy og Norwich har haft en glimrende sæson i Premier League. The Canaries var nyoprykkere, men hentede en imponerende 12. plads, og det skyldes ikke mindst flere store præstationer af lige netop John Ruddy.

Sæsonen havde flere store højdepunkter for Norwich. Specielt kampen på White Hart Lane hvor Norwich slog Tottenham med 2-1 står nok for mange Norwich-fans som et kært minde om sæsonen 2011/2012.

Hvad synes du om interviewet med John Ruddy? Hvordan synes du at han er som målmand? Hvilken keeper synes du er den bedste? Del din mening i kommentarfeltet herunder