På lørdag afsluttes den europæiske fodboldsæson med kampen over alle kampe. Champions League finalen venter og det er naturligvis vigtigt, at vise sit tilhørsforhold.

Før semifinalerne var det nok de færreste der havde regnet med et tysk/engelsk møde i finalen, men Bayern og Chelsea overraskede og sendte henholdsvis Real Madrid og Barcelona ud.

Den flotte røde Bayern-hjemmebane trøje kan du naturligvis få lige her hos os. Bayern bruger for første gang i lang tid den samme hjemmebanetrøje i to sæsoner, så det vil også være i denne trøje at die Rekordmeister løber på banen i sæsonen 12/13.

For at fuldende trøjen kan du også få trykt din favoritspiller på. Pt har vi Ribery, Olic, Müller og Gomez på lager med originalt tryk

Bayern München - Hjemmebanetrøje 11/13 499,-

Vil du gerne skille dig lidt ud fra mængden kan du også vælge den flotte og spændende nye Bayern München udebanetrøje i hvid med infrarød som accentfarve. Mange var overraskede over det design som Adidas har valgt, men vi er ikke i tvivl om at den bliver populær blandt Bayerns mange fans.

Bayern München - Udebanetrøje 12/13 549,-

Chelsea har for få uger siden fået den nye hjemmebanetrøje offentliggjort, og det vil naturligvis være i den at the Blues løber på banen på lørdag.

Den er naturligvis primært lavet i den traditionelle kongeblå farve, og så har Adidas og Chelsea valgt, at lave trøjens detaljer i guld - måske er det et tegn om kampens udfald på lørdag?

Hvis du vil gå all-in for the Blues så kan du også allerede nu sikre dig et helt Chelsea-sæt, hvor du også får shorts og strømper med.

Chelsea - Hjemmebanetrøje 12/13 549,-

Chelsea - Hjemmebanesæt 12/13 799,-

Husk at trøjerne skal bestilles nu, hvis du skal nå, at have den inden finalen!

Hvem vinder finalen? Hvad synes du om Chelseas nye hjemmetrøje? Og Bayerns udebanetrøje? Fortæl os din mening lige her i debatten.