Vi søger en koordinator til Product Management

08.11.2017

Skrevet af Frederik

Unisport søger lige nu en koordinator til vores Product Management team. En som vil være med til at udvikle Unisport mod nye mål, elsker fodbold og har lyst til at arbejde i Nordens største online fodboldbutik.

Siden 2012 har vi åbnet websites i Sverige, Norge, Holland, Finland, Frankrig, Tyskland, Østrig og vores internationale site Unisportstore.com. Flere lande kommer til, og kompleksiteten i at styre kvaliteten af vores produkter, produkttekster, billeder, metadata mm. er derfor stigende. Du bliver en del af et ungt dynamisk firma med over 100 ansatte, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag.

Som koordinator for Product Management kommer til at arbejde fokuseret og seriøst side om side med dygtige, entusiastiske kolleger på en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en afslappet atmosfære.

Du vil arbejde med vore indkøb i forløbet fra efter de er bestilt, til de er online på tværs af vore websites. Som koordinator vil du være ansvarlig for, at hele teamet performer og have hånd i hanke med day to day operations.

Vi forestiller os, at du har erfaring med dagligt at motivere et mindre team samt prioritere og navigere i opgaver. Har du erfaring fra e-handel og at arbejde i CMS, vil det være en fordel, men det er ikke et krav. Det kunne være fra en relevant uddannelse eller fra tidligere erfaringer i en anden virksomhed.

Stillingen

Det er en fuldtidsstilling på 37,5 timer, hvor din arbejdstid hovedsageligt er i tidsrummet fra 9-17. Der vil være produktundervisning, som kan ligge udenfor ovenstående tidsrum, som du forventes at deltage i. Typisk 1-2 gange om måneden.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i:

- at behandle vores produkter i CMS

- planlægning og eksekvering produktlanceringer

- mandskabsplanlægning

- diverse salgsfremmende tiltag

- kontakt til leverandører

Vi forventer, at du:

- kan motivere teamet samt navigere og fordele opgaver. Du er anføreren, der går forrest.

- kan tage initiativ og være ansvarsbevidst.

- er udviklingsfokuseret. Ændringer og eksekvering af projekter skal drives af dig.

- er fejlfri i skriftlig og mundtlig dansk og kan formulere dig godt.

- mundtligt og skriftligt kan formulere dig præcist på engelsk, da vores virksomhedssprog er international.

- har kendskab til fodboldverdenen og fodboldprodukter.

Ansøgning og andre oplysninger

Lyder stillingen interessant, så send straks din motiverede ansøgning og cv til job@unisport.dk og mærk mailen 'Ansøgning - PM Coordinator'.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive det i din henvendelse, og Head of Product Management Andreas Skjold vil kontakte dig.

Arbejdssted: Bådehavnsgade 38, 2450 København SV.

Tiltrædelse: januar 2018. Vi gennemgår løbende ansøgningerne og indkalder løbende til samtaler, så send gerne allerede din ansøgning i dag.