Crep Protect: Slut med at græde over beskidte sneakers

17.05.2015

Skrevet af Jonathan

Lad mig tegne et billede for dig: Du har lige købt de skarpeste sneakers. Det er jo snart sommer, så selvfølgelig er de hvide. Du smutter en tur på stranden med dine venner for vise dig frem. Mens i står og spiser en is, taber du en stor klat ned på dine sko. Men du er ligeglad, for du har selvfølgelig sørget for at spraye Crep Protect på.

Vi kender det allesammen. Vi tør nærmest ikke at indvie vores nyeste sneakers, fordi vi er bange for at de bliver beskidte. Og det mest typiske er, at når vi endelig tager os mod til at gå udenfor med dem, så er der selvfølgelig en eller anden tosse, som lige skal træde på foden, så skoen blive helt mudret.

Nu kan du faktisk komme ud over det problem. Vi har nemlig gjort os en lille opdagelse med Crep Protect. Dette produkt er nemlig udviklet gennem en særlig nano-teknologi til at beskytte dine nye sneakers. Alt du skal gøre er at

1) Rens dine sneakers

2) Ryst dåsen

3) Spray dine sko med en afstand på 20 cm (sørg for at gøre det udenfor)

4) Lad skoene tørre i 10 minutter

5) Gentag trin 3+4

Nu kan hverken regn, sne eller slud stoppe dig og dine sneakers fra at se fresh ud. Vær dog opmærksom på at belægningen holder i 14 af gangen afhængigt af brug og det primært er beregnet til ruskind, nubuck og lærred. Holdbarheden på fodboldstøvler er dog ikke lige så stor.

For bare 99,- kan du sikre dine sneakers' rene overflade. Find Crep Protect lige her

Du kan finde Crep Protect lige her på sitet, så skynd dig hellere at få sprayet dine sneakers inden regnen ødelægger det for dig.