I torsdags var vi et smut i London, hvor Sells holdt konference for at vise nogle af deres nyeste handsker frem. Her stødte Jakob blandt andet ind i Norwich-keeper John Ruddy, som han fik sig en god snak med. Hvad der kom ud af det, kan du se en teaser for i dag.

John Ruddy og Norwich har haft en ganske glimrende sæson, og “Kanariefuglenes” sidsteskanse har stået fremragende - bl.a. huskes den nylige 3-3 kamp mod Arsenal, hvor Ruddy gjorde det enormt godt.

Englænderen har da også gjort så tilpas meget opmærksom på sig selv, at der er tale om ham i forbindelse med Englands EM-trup, og det kunne være ganske sjovt at se Ruddy med sine Sells Total Contact i den røde England-trøje.

Netop John Ruddys handsker var hovedemnet, da Jakob satte sig ned og snakkede med keeperen, og vi er netop nu ved at få klippet interviewet sammen, så du kan få et bedre indblik i Ruddy og hans handsker.

Indtil videre har vi derfor klippet en lille teaser sammen - og hele afsnittet kan du se nu på tirsdag, så gør som Ruddy opfører dig til; hold øje med Unisport WebTV!

Hvordan synes du Ruddys og resten af Norwichs sæson har været? Del meget gerne dine kommentarer med os herunder.