'Play Fire' med Nike FootballX

08.11.2017

Skrevet af Frederik

Indendørssæsonen er på trapperne, og det er lidt endnu vejr til at spille streetfodbold. Derfor har Nike nu opdateret brandets FootballX indendørssko. Tjek de nye MercurialX, MagistaX, HypervenomX og TiempoX i den populære ’Fire’-colourway.

Vinteren er næsten her. Det betyder, at de fleste fodboldspillere bevæger sig indendørs, hvor man naturligvis ikke kan rende rundt i sine fodboldstøvler. Men tag det roligt, for du kan nemlig finde mange indendørssko med samme design som fodboldstøvlerne. Og det gælder også Nikes nyeste ’Fire Pack’.

Det betyder, at MercurialX, MagistaX, HypervenomX og TiempoX alle har fået den samme colourway, som du kan se på de ‘Fire’-fodboldstøvler, som de professionelle fodboldspillere bruger lige pt. Og, selvom mange ikke tror os, så får du faktisk de samme højteknologiske fordele ved FootballX indendørsskoene, som du gør ved Nikes udendørsstøvler. Nikes engagement i indendørs fodbold er nemlig stigende for hvert år.

MagistaX og TiempoX er begge udstyret med Nikes Lunarlon-sål, der bliver brugt på mange af det amerikanske brands løbesko, mens MercurialX og HypervenomX indeholder en blanding af en Phylon-sål og Nikes Zoom Air-teknologi. Alle giver dig det perfekte mix af en effektiv støddæmpning og en fjedrende reaktion, hvilket giver dig den bedste komfort. Ydersålen er samtidig designet til at give et optimalt greb i både banen og bolden, så du altid har maksimal kontrol på banens små områder. Alt dette giver dig en lang række fordele på indendørsbanen, så du kan #PlayFire, mens du rent bogstaveligt talt også ser ild ud i den nye colourway!

Bliv klar til at dominere indendørssæsonen, og sikr dig dit par Nike Fire indendørssko lige here.