Rundt omkring i det ganske land er virksomhederne begyndt, at forberede sig på den nært forestående EM-slutrunde. Nu har du chancen for, at din virksomhed kan iklæde sig de danske landsholdstrøjer - og så endda til favorable priser

Der er nu mindre end en måned til Danmark åbner EM-slutrunden med et brag af en kamp mod Holland. Danskerne er havnet i dødens gruppe, og de danske drenge har brug for al den opbakning de overhovedet kan få.

Hos Unisport vil vi naturligvis også rigtig gerne støtte op om det danske landshold. Uanset størrelse kan din virksomhed få Danmark Landsholdtrøjer til en meget fordelagtig pris.

Vi ved at mange firmaer traditionelt holder arrangementer i forbindelse med fodboldlandsholdets kampe, og det er selvfølgelig vigtigt, at være klædt ordenligt klædt på til lejligheden.

Uanset hvor stort antallet af trøjer er, så er vi naturligvis behjælpelige. For at lette processen har sørget for, at have en kontakt person hos os der står for alt det praktiske.

Kenneth Sørensen er til rådighed uanfægtet det antal af trøjer I skal bruge. Ligeledes kan han hjælpe med, at fremskaffe tilbud på merchandise og andre ting med relation til landsholdet.

Kontakt Kenneth Sørensen på ks@unisport.dk eller 3325 0803, for et helt uforpligtende tilbud.

Som en ekstra service har vi allerede lagt flere prdouktpakker op, så du med det samme kan blive landsholdsklar.

På alle ordrer med danske landsholdstrøjer er der naturligvis fri fragt.

Danmark - Hjemmebanetrøje 12/13 5-PAK 2245,-

Danmark - Hjemmebanetrøje 12/13 10-PAK 3992,-

Danmark - Hjemmebanetrøje 12/13 Børn 5-PAK 1795,-

Danmark - Hjemmebanetrøje 12/13 Børn 10-PAK 3192,-

Skal din virksomhed også til EM? Eller skal I bare se kampene på kontoret? Så er det hos os at I kan blive klar til turneringen.