I gårsdagens Serie A kamp mod Atalanta viste Milano-klubben for første gang sin nye hjemmebanetrøje frem

I forhold til den forrige hjemmebanetrøje er milaneserne gået tilbage til bredere striber - tre sorte og to røde. Adidas og Milan har haft et samarbejde helt siden sommeren 1998, og faktisk var tyskerne også leverandør af tøj i perioden 1990-1993.

I trøjen har Adidas og AC Milan valgt, at lave en flot reference til Italien. På hver side af de sorte og røde striber, løber den et tyndt bånd, i grøn, hvid og rød - altså samme farve som det italienske flag.

På maven står der fortsat Emirates. Det i Dubai baserede flyselskab, har i de seneste ti år gjort sit indtog på den europæiske fodboldscene. Chelsea havde i en årrække flyselskabet på maven, mens både Hamburger SV og Arsenal fortsat har Emirates som hovedsponsor. Emirates har siden 2010 været på maven af AC Milans trøjer.

Den nye trøje blev brugt for første gang i går, da man hjemme på San Siro tog imod Atalanta. Kampen startede godt for hjemmeholdet, der allerede kom foran i det niende minut, da Muntari scorede efter oplæg fra Kevin-Prince Boateng.

Antonio Cassano fik comeback efter sin vellykkede operation i hjertet. Han var naturligt nok en meget populær mand i start 11'eren, og det var også til stor glæde for Cassano's egen søn Christopher at farmand gjorde comeback.

I kampens overtid sikrede brasilianske Robinho definitivt Milan sejren, da han var først over en ripost fra et Ibrahimovic-frispark. Der resterer to runder i Italien, og AC Milan er, at finde på tabellens andeplads, blot et enkelt point efter førerholdet Juventus.

Den nye trøje bliver brugt igen, når Milan på søndag "gæster" Giuseppe Meazza, hvor lokalrivalerne fra Inter venter.

Trøjen er lavet i Adidas' super komfortable og svedtransporterende Climacool materiale. Materialet er blevet et synonym med kvalitetsvarer, og derfor er det en selvfølgelighed, at AC Milans hjemmebanetrøje også er lavet i dette komfortable materiale.

Trøjen kan allerede nu forudbestilles med forventet levering i slutningen af maj måned.

Milan - Hjemmebanetrøje 12/13 FORUDBESTILLING 599,-

Milan - Hjemmebanetrøje 12/13 Børn FORUDBESTILLING 449,-

Hvad synes du om den nye Milan-hjemmetrøje? Bliver de italienske mestre? Del din mening i kommentarfeltet