Nu er fem uger gået siden Adidas startede deres launch-kampagne for den nye og innovative Predator LZ. Nu har du muligheden for, at se nærmere på Adidas nye dødbringende våben

I jagten på at skabe den fuldendte fodboldstøvle har Adidas allieret sig med en række af klodens bedste spillere. Bl.a. har Kaka, Van Persie og Xavi alle givet deres input til hvordan støvlen skal være.

Al denne information har Adidas samlet sammen, og resulatet er den revolutionerende Predator LZ. Støvlen har fået fem lethal zones, der hver især hjælper med boldkontrol, touch, præcision og power.

Det teknologiske vidunder fra tyske Adidas er ikke bare en gennemsnitlig allround støvle, Adidas har også formået at reducere støvlens vægt markant, så den faktisk vejer ind på imponerende 226 gram. Støvlen kan derfor konkurrere på flere fronter, da den både står for speed, power og control.

Adidas har lanceret støvlen, med en hidtil uset launchstrategi. I løbet af de sidste fem uger, er der hver uge blevet "oplyst" en ny zone på støvlen.

Den første zone vi bl.a. så Nani og Kaka med var området Adidas har valgt, at kalde for "First touch. Denne zone har den egenskab at den - med den rette teknink naturligvis - kan lægge bolden død med det samme. Den hjælper med, at sikre en optimal kontrol ved eksempelvis tæmninger, og nedtagninger. Zone blev lanceret under sloganet "First touch is magnetic. The ball can’t resist its grip. Kill the ball with one move and kill them with the next"

Anden zone vi så var den "klassiske" Predator-zone, nemlig Drive. Denne zone sidder på støvlens vrist, og er lavet med henblik på, at lave de lange og hårde spark. Zonen er lavet med flere gummiforhøjninger, der er lavet i et materiale der sikrer en længere kontakttid med bolden. Gummibelægningen er lavet så den afspejler fodens naturlige form, og derfor sikre de allermest optimale forhold til, at lave lange og kraftfulde spark.

Den tredje zone der blev lanceret var Sweet Spot. Denne zone dækker et mindre, men meget essentielt område på støvlen. Sweet Spottet er, hvor de præcise og indad-skruede frispark og indlæg bliver slået. Gummibelægningen på Sweet Spottet er af et lidt tyndere materiale der giver den bedstmulige friktion.

Pass-zonen var den fjerded er blev lanceret. Den skiller sig ud fra de øvrige ved ikke, at have en gummibelægning. Pass-området sidder på støvlens inderside, og er lavet af et skummateriale der sikrer en jævn kontaktflade på bolden. På overfladen af Pass-zpnen er der sat nogle tynde striber der klæber, således at bolden har en smule længere berøringstid med støvlen.

Den femte og sidste zone er Dribble-zonen der er lavet af samme materiale som First Touch zonen. Området er designet til, at have mange boldberøringer på kort tid. Gummiet giver spilleren et bedre greb om bolden, så man ikke mister kontrollen imens man udfører en dribling.

Støvlen er lavet i et materiale der hedder Hybrid L-S. Det er et helt nyt, og innovativt materiale som Adidas har udviklet med henblik på Predator LZ. Hybrid L-S er ekstremt let, men det tager samtidig nogle af de bedste egenskaber fra læder med, så man får både et ultralet, men samtidig ekstremt komfortabelt materiale der på det nærmeste smyger sig om foden.

LZ bliver den første Predator, hvor Adidas implementerer deres innovative og spændende miCoach-teknologi. Med miCoachen kan du holde øje med, bl.a. hvor hurtigt og hvor langt du har løbet. MiCoach-chippen sidder i bobbel under sålen. Efter træning eller kamp har du mulighed for, at se hvordan du har præsteret på enten iPhone eller computer.

På den nye Predator LZ går Adidas også væk fra det klassisk bladede-knopsystem der i mange år har været fast bestanddel af Predator-siloen. Det nye knopsystem er identisk med det som bl.a. sidder på AdiZero støvlerne. Det giver et optimalt greb i banen, uanset om det er ved accelration, sideværts bevægelser eller ved deaccelration.

Støvlen kan allerede nu forudbestilles i den aggresive og friske launch-farve blå/hvid/infrarød. De allerede forudsbestilles nu med forventet levering i slutningen af maj måned.

Adidas - Predator LZ FG Blå/Rød + MiCoach FORUDBESTILLING 1799,-

Adidas - Predator LZ SG Blå/Rød FORUDBESTILLING 1699,-

Adidas - Predator Absolion LZ FG Blå/Rød Børn + MiCoach FORUDBESTILLING 764,-

Hvad siger du til den nye Predator LZ? Hvad er din mening om farverne? Hvordan tror du den bliver, at spille i? Er det din næste støvle? Kom med dit indspark til debatten lige her.