Det lader til, at Puma er klar til at køre en ny speedstøvle i stilling. En af deres vanlige Puma v1.11-spillere, Mario Gomez, trænede nemlig i en ny, blackoutet støvle i tirsdags, som vi har taget et lidt nærmere kig på her.

Bayern München-angriberen Gomez har længe spillet i Puma, og er da også fast mand i den nuværende Puma v1.11 når han optræder i kampe - blandt andet senest i gårsdagens anden semifinale mod Real Madrid, hvor det tyske storhold gik videre til finalen.

Op til onsdagens kamp var Gomez dog at finde i en ny, blackoutet støvle, som vi ikke har set før. Samtidig ligner den heller ikke en typisk Velocity-støvle, så vi er ret sikre på at Gomez tester efterfølgeren til Pumas nuværende speed-støvle.

Gomez' støvle ser ud til at have fået en ny læst, fået fjernet lacecoveret fra den nuværende v1.11 samt fået en ny hælkappe. Samtidig ser det også ud til, at Puma har udstyret den nye støvle med et knopsystem der har runde knopper under forfoden - og spørgsmålet er derfor, om man denne gang udelukkende har fokus på speed, eller om komforten også er noget man har haft in mente?

Hvad tænker du om Gomez' nye støvler, som rygterne går på vil blive kaldt evoSpeed? Tror du Puma kan videreføre den glimrende v1.11 SL til deres nye støvle? Del meget gerne dine tanker med os herunder.