Du har nu en helt exceptionel chance for at spare hele 30 % på tøj fra engelske Arsenal og italienske Juventus.

Efter den første håndfuld runder af denne sæsons Premier League var der nok ikke mange der regnede med at Arsenal ville ende sæsonen på en af de eftertragtede Champions League pladser. The Gunners med Arsene Wenger og den nu brandvarme hollænder Robin van Persie fik vendt skuden, og lige nu er den nordlondonske klub på tredjepladsen i Premier League.

I dette års udgave af Champions League var Arsenal lige ved at levere et comeback af Liverpoolske dimensioner. Efter at have tabt den første ottendelsfinale til AC Milan med 0-4 i Milano var der ikke mange der troede at Arsenal havde en jordisk chance for videre avancement.

Wenger fik sat sine spillere helt rigtigt op til kampen, og da Damir Skomuba fløjtede til pause førte Londonklubben med 3-0. I anden halvleg fik italiernene lidt bedre styr på defensiven, mens Arsenal heller ikke formåede, at køre bolden rundt i det samme hæsblæsende tempo, så det blev til en nyttesløs, men ikke desto mindre imponerende 3-0 sejr.

Arsenal og Nike har haft papir på hinanden siden sommeren 1994, og det er naturligvis også den amerikanske tøjgigant der har lavet the Gunners tøj i denne sæson.

Logoet på denne sæsons trøje er helt specielt, da Nike ønskede at markere at Arsenal i 2011 kunne fejre sit 125. jubilæum. På den venstre side af det ikoniske Arsenal-emblem er der 15 laubærblade. Laubærbladene er lavet som en reference til det mønster der var på de mønter som klubbens 15 stiftere betalte for, at etablere klubben. Til højre for logoet er der 15 egeblade, der minder os om at klubben blev stiftet på Royal Oak Pub i London bydelen Woolwich.

Du har mulighed for, at sikre dig en af de flotte Arsenal 2011/2012 Fodboldtrøjer med hele 30 % rabat. Du har naturligvis også mulighed for, at få tryk på din Arsenal-trøje. Det er bl.a. en unik chance for, at sikre sig en sidste trøje med den legendariske angriber Thierry Henry.

Som noget helt specielt kan du også få den autentiske Arsenal hjemmebanetrøje. Den er helt identisk med den som Walcott, Arteta og van Persie bruger.

Arsenal - Hjemmebanetrøje Authentic 11/12 L/Æ 599,-

Se resten af Arsenals spille- og træningstøj lige her - Spar 30 %

Omtrent 1200 km sydøst for London ligger Torino. I den store italienske industriby, hvor bl.a. Fiat har hjemme, drømmer man igen store fodbolddrømme.

I 2006 rullede Calciopoli-skandalen over Italien, Juventus blev tvangsnedrykket til Serie B, og klubben blev frataget mesterskaberne fra både 2005 og 2006.

Mange mente at klubbens ry forevigt var skadet, og at en tilbagevenden til fodboldens absolutte top ikke var sandsynlig. Det tog man sig ikke af internt i klubben, allerede sæsonen efter var man tilbage i Serie A. I de første fire sæsoner efter tilbagevendenen til den bedste italienske fodboldrække blev det til en andenplads, en tredjeplads og to syvendepladser.

I denne sæson er der dog ikke et eneste hold i Italien der har formået, at besejre Juventus i Serie A. Efter 33 runder er klubben fortsat ubesejret, og for et par uger siden overtog den gamle dame førstepladsen i ligaen, da Milan hjemme tabte 1-2 til Fiorentina.

Oprindeligt spillede Juventus i lyserøde trøjer, men trøjerne gik ofte i stykker, så klubben spurgte et engelsk medlem, John Savage, om han kendte til et sted, hvor man kunne få nogle mere holdbare trøjer.

Savage tog kontakt til en af sine bekendte i Nottingham, der var en stor Notts County-fan. Han sendte derfor en sending af hvid/sort-stribede trøjer afsted. Denne farvekombination blev meget velmodtaget i Torino. Klubben mente at det var aggressive og stærke farve, så det har man ikke skiftet siden da.

Siden 2003 har Nike leveret tøj og beklædning til Juventus. Det har Nike selvfølgelig også gjort i år. Den er naturligvis lavet i Nike's Dri-FIT teknologi der hjælper med, at transportere sved væk fra kroppen og holde brugeren tør.

Du kan sikre dig den fantastisk flotte Juventus Hjemmebanetrøje 11/12 med 30 % besparrelse.

Se resten af Juventus' spille- og træningstøj lige her Spar 40 %

Hvilken trøje skal du have? Hvem vinder Serie A, og lykkes det for the Gunners at holde fast i den eftertragtede tredjeplads i Premier League? Fortæl os hvad du synes i kommentarfeltet