Efter Mercurial Vapor VIII fra Nike blev lanceret, har alle de store stjerner - inklusive Cristiano Ronaldo - spillet i den Mangofarvede variant. I weekenden kom der så et stort hint mod at Ronaldo var ved at skifte, da han optrådte i en teaser trailer for det kommen Pro Evolution Soccer 2013 i den Hvid/Blå model.

Nu tyder det også på, at der rent faktisk er noget om snakken, da Ronaldo nu ikke blot holder sig at optræde i støvlerne i videospils-trailere, men rent faktisk også har støvlerne på til træning.

Indtil videre har den stået på Mango, Mango og mere Mango, når man har set Vapor VIII rundt omkring i Europa, men nu tyder noget altså på, at den mest profilerede Mercurial-spiller af dem alle hopper over i en ny farve for sæsonens sidste kampe.

Det er nu heller ikke noget helt skidt valg, da den hvide og blå støvle kommer til at se brandgodt ud med Real Madrids helt hvide dragt. Spørgsmålet er, om ikke farven har været tiltænkt Ronaldo hele tiden? Det eneste, der så havde været flot ville være, hvis Nike-swooshen havde været guldfarvet.

Faktisk kommer skiftet ikke helt som en overraskelse for os, da vi allerede for en måneds tid siden spottede den Hvid/Blå støvle til det videoshoot, hvor Ronaldo og Nadal mødtes og spillede tennis - hvilket fik os til at lugte lunten.

Går Real Madrid eller Bayern videre? Glæder du dig til at se Ronaldo i kamp med de nye Hvid/Blå Vapor VIII? Hvilken farve er din favorit? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.