I en verden hvor identitet er nøglen, er der intet bedre end at kunne vise tilhørsforhold til sin klub - hvad end det er den lokale klub, en af verdens største, eller måske sågar sit landshold. Den besked har Nike fanget, og har derfor lanceret deres Nike Sportswear-kollektioner, så du nu kan vise farverne frem uanset om du er på banen, til træning eller har fri.

Fodbold i dag er meget mere end blot selve fodboldkampen - nuvel, den er rigtig vigtig, men det er lige så vigtigt at der også er fokus på to andre områder, nemlig træning og det såkaldte Express - altså at udtrykke sig. Derfor er der lavet tøj og udstyr til både kamp, træning og fritid, hvor man kan udtrykke sit tilhørsforhold til klub eller land med lækkert, moderigtigt tøj.

Selve konceptet er interessant, da man rent faktisk kan købe noget af det tøj, som spillerne selv får både under kamp og træning, men som de altså også går med i deres fritid - og derfor behøver man altså ikke nødvendigvis have en fodboldtrøje på i skole eller på arbejde for at vise klubbens farver frem.

Det handler med andre ord om, at man kan få hele pakken som fan. Hvad end man støtter Manchester United, Inter, Barcelona eller sågar har en forkærlighed for Portugal, Frankrig eller Holland, så er det muligt at få både klubbens spilletrøjer, træningsudstyr samt lækkert modetøj inspireret af holdet.

Dette overlapper naturligvis perfekt med den kommende EM-slutrunde og de netop lancerede hjemmebanetrøjer - og faktisk kommer man også til både at se Ronaldo, Sneijder og alle de andre i Nikes Express-tøj under slutrunden.

Nike har også lavet en lille video, hvori de forklarer hele konceptet med train, compete, express, som det kaldes. Den kan du se her, og få et indblik i, hvorfor det handler om at være skarp i alle situationer.

Endvidere har vi lavet en kampagneside, hvor vi har samlet mange af produkterne, så du kan få det gyldne overblik - og naturligvis også se en masse flotte billeder, video samt få dig en ny baggrud til din computer.

Hvad synes du om Nikes nye kollektioner - og hvad synes du om ideen med at at kunne udtrykke sig hele tiden? Del meget gerne dine tanker med os herunder.