Adidas er i gang med en innovativ og morsom lancering af deres kommende Predator LZ, som er udstyret med 5 "dødbringende zoner". Derfor kommer der hver uge fokus på en ny zone, og i denne uge er turen kommet til Drive-zonen på vristen, som vi kommer til at se highlightet i ugens kampe.

Efter den store succes med AdiPower har Adidas med den næste installation af Predator taget et drastisk skridt, og den nye Predator LZ kommer til at redefinere Predator-navnet i mere end én forstand med fem innovative zoner som har fokus på kontrol, touch og spark.

Denne uges Lethal Zone er Drive, som er et stort ovalt område, der sidder på vristen. Dette område er lavet med forhøjede, tykkede striber af gummilignende materiale, som skaber en reboundeffekt og på den måde kan give spilleren mere distance og kraft i sit spark.

Samtidig er panelet lavet til at følge fodens naturlige form, således at man også får en plan sparkeflade når man bøjer foden. Adidas siger da også om Drive-panelet, at “Drive er en forhammer. Sving den og udfør den eksplosive, lange aflevering perfekt.”

Samir Nasri fra Manchester City har allerede haft støvlen på i weekendens kamp mod Norwich, og vi kommer også til at se både Kaka, Xavi og Di Maria i Predator LZ med et rødt Drive-panel i Champions League-semifinalerne i denne uge. Nani, som er den sidste spiller der får de eksklusive teaser-støvler, vil have Drive-udgaven på i weekendens kamp mod Everton.

I næste uge er der fokus på det næste element, Sweet Spot, og du kan naturligvis læse om det på Unisport.dk - så hold skarpt øje med siden. Hvad synes du om det, du indtil videre har læst om Predator LZ og støvlens forskellige zoner? Del meget gerne din mening med os herunder.