Støvle spot | Denne adidas prototype tager over

02.11.2017

Skrevet af Claus

Hvis du er en ivrig støvlespotter ligesom os, så har du uden tvivl bemærket at flere og flere adidas spiller rundt om i verden er begyndt at teste noget hidtil uset. Kom tættere på en nogensinde før på blackout projektet fra adidas.

Der er ikke nogen tvivl om at antallet af spillere der bærer denne støver er stødt stigende. adidas tester støvlen fuldt ud og mængden af professionelle spillere der tester støvlen er formentlig det højeste jeg kan huske at have set til en enkelt støvle. De tager ingen chancer i at sikre at dette 2018 produkt passer til forventningerne fra de aller bedste spillere.

Fortsættes nedenfor

Blandt disse spillere finder man blandt andet Dele Alli, Mats Hummels og selv Zinedine Zidane, der alle falder ind i den samme kontrol spiller gruppe som ACE i øjeblikket henvender sig til. Imidlertid ser det dog ud til, bedømt ud fra prototyperne på billederne ovenfor, at disse støvler er noget udover blot en ACE 18. De aggressive sparke riller på indersiden og mønsteret på midtfoden indikerer at tingene kommer til at blive rystet op i stor grad.