Det er ikke kun i Europa at Nike Chance er stort. Rundt om i hele verden er der i øjeblikket unge talenter der endnu ikke er opdaget, der jagter chancen for, at prøve tilværelsen af som professionel.

Det er nu efterhånden et par uger siden at Nike Chance kom til Danmark, og rundt omkring i det ganske land er hypen efterhånden ganske stor. Det er dog ikke kun i Danmark at Nike Chance er stort. Vi har samlet en række nye videoer fra hele jordkloden, hvor vi ser store stjerner kommer ud og møde den almindelige fodboldspiller.

Eden Hazard er et af Europas største talenter, så han ved om nogen, hvad en talentspejder kigger efter hos en ung spiller. Han spiller til dagligt i franske OSC Lille, hvor han gør livet surt for forsvarsspillerne i den franske Ligue 1. Hazard spiller i den nye Nike Vapor VIII, og der er ingen tvivl om at Nike har rigtig store forventninger til at han på sigt vil blive en frontfigur for det amerikanske mærke. Derfor er det også naturligt at han er med i den belgiske udgave af Nike Chance.

Rafael Marquez har været en del af det mexicanske fodboldlandshold siden han var 18 år. Han har derfor også følt på egen krop, hvordan det er at være en talentfuld spiller, der hver eneste weekend bliver målt og vejet af talentspejdere fra hele verden. På syv år spillede Rafael Marquez 163 kampe for FC Barcelona, så det er en meget erfaren mand der er frontman for Nike Chance i Mexico. I videoen er det også tydeligt at tilskuerne på tribunen har en enorm respekt og beundring for Marquez.

I Rusland er der en fodboldspiller der bare er et niveau over alle andre. Det er naturligvis Andrei Arshavin, der har spillet en del sæsoner i Arsenal, men netop er blevet udlejet til sin gamle klub Zenit St. Petersburg. Nike brguer Arshavin til profilering af deres produkter i verdens største land. Russerne er vilde med Arshavin, og det er naturligvis ganske oplagt, at bruge ham i Nike Chance i Rusland nu, hvor han er vendt tilbage til sit hjemland.

Ved VM i 2010 chokerede New Zealand en hel fodboldverden da man spillede 1-1 med de daværende verdensmestre Italien. Den - i hvert fald i fodboldsammenhænge - lille nation kom foran efter syv minutter, hvor Shane Smeltz bragte the All Whites foran. Fodbold er en sport i fremgang i New Zealand, og Shane Smeltz er en relativ stor stjerne. Han blev født i Tyskland, men er blevet udviklet i den Australske A-League. Han har også haft korte visit i både engelske og tyrkiske klubber. At Nike også udruller Nike Chance i New Zealand viser virkelig, hvor verdensomfattende en sportsgren fodbold er.

Hvad er din mening om Nike Chance? Har du tilmeldt dit eget hold? Fortæl os meget mere her i kommentarfeltet.