I weekendens udgave af Unisport WebTV samler vi op på mange af de spørgsmål, vi har fået på den nye Mercurial-kollektion fra Nike. Derfor har Jakob hevet alle tre modeller med i studiet, hvor han gennemgår hver model for at give dig det forkromede overblik over de hurtige letvægtere.

Efter Nike har lanceret deres nye Mercurial-kollektion, har der været enorm fokus på den nye Vapor VIII - det giver også rigtig god mening, da den har fået en ordentlig overhaling.

Tdiligere så man, at der var lidt forskel på topmodellerne og de lidt billigere take-down modeller, men Nike har faktisk besluttet sig for at gøre mere ud af deres billigere varianter af topstøvlen.

Det er der kommet tre take-down modeller ud af i Mercurial-kollektionen, og dem gennemgår Jakob i dag - således kigger han på både Vapor VIII, Miracle III, Glide III og Victory III, og giver dig det forkromede overblik over hvor forskellene på de forskellige støvler ligger.

Har du allerede en af de ovennævnte støvler, har du måske kig på en - og hvad er din mening om Nikes Mercurial-modeller? Fortæl os meget gerne dine oplevelser med støvlerne i boksen herunder nyheden.