I denne weekend bliver turen ned ad Memory Lane en sydamerikansk af slagsen - vores fotograf har nemlig haft fingre i Paraguays hjemmebanetrøje fra 2002/2004-sæsonen, hvor Los Guaraníes bl.a. kom i 1/8-dels finalerne ved VM. Netop den trøje har vi skudt et par flotte billeder af - se dem her.

Paraguays hjemmebanetrøje for 02/04-sæsonerne var lavet af tyske Puma, som havde sammensat en for Paraguay klassisk trøje med de vertikale hvid/røde striber på maven af maven. Trøjen havde røde ørmer, og for også at få den sidste farve i Paraguays flag med, blå, så havde man også valgt at lave området under armene netop blå - hvilket gav en i manges øjne ret fed trøje.

I 2002 spille Paraguay med i VM i Japan og Sydkorea, og her gik det faktisk det sydamerikanske hold rigtig flot i en ellers halvsvær pulje. Paraguay åbnede mod Sydafrika, og fik 2-2 efter mål af Roque Santa Cruz og Fransisco Arce.

I anden kamp i gruppen tabte man 3-1 til Spanien, og var herefter tvunget til at vinde sin sidste kamp mod Slovenien. Det gjorde man også, da man vandt 3-1 på to mål af Nelson Cuevas og en enkelt pind af Jorge Luis Campos.

I 1/8-finalen mødte man Tyskland, som senere blev sølvvindere, og Die Nationalelf slog et par slukørede paraguayanske spillere med 1-0 efter en scoring i det 88. minut af Neuville.

Hjemmebanetrøjen fra 02/04 var også i brug da Los Guaraníes nåede kvartfinalen i Copa America, og selv om der ikke blev fejret store triumfer i trøjen, så huskes den faktisk af mange i Unisport for sit flotte, farverige design og de mange gode spillere, der var på det tidspunkt.

Her tæller listen Arce, Gamarra, Ayala, Santa Cruz, Acuna og naturligvis Chilavert, som mange måske husker som den frisparsskydende målmand.

Kan du huske Paraguays hjemmebanetrøje fra VM i 2002 - og så du måske endda nogle af holdets kampe? Fortæl os meget gerne om hvad du synes om trøjen i kommentarsporet lige her under nyheden.

Trøjen er venligst udlånt af en medarbejder, og er derfor ikke til salg.