Den sidste storm er kommet | Mød 'Earth Storm' Pack

02.11.2017

Skrevet af Claus

'Dust Storm', 'Magnetic Storm', 'Ocean Storm', 'Thunder Storm' og 'Pyro Storm'. adidas har taget us gennem alle disse forekommende stormfænomener og i dag har det tyske brand præsenteret den sidste storm. Tjek 'Earth Storm' Pack ud lige her.

Den sidste storm bringer os de samme teknologier som i de tidligere packs, hvilket betyder at du får de samme funktioner på ACE, Nemeziz og X som du har set på 'Pyro Storm'. På den anden side giver 'Earth Storm' Pack et meget rent look med nogle stilrene farvevarianter til de tre støvler.

Hvis vi starter med adidas X 17+ PureSpeed, som hovedsageligt er domineret af de velkendte polka prikkede mønster og med en grå hvid og guld farve. En støvle lavet til den hurtige kantspiller der flyver forbi forsvarsspillerne, forvandler den mindste plads til en chance og afslutter som et lyn. Hvis du tager et kig på Nemeziz 17+ 360Agility, skabt til den naturligt super adrætte spiller, så er farven lysere og designet indeholder en diskret stribet overdel i beige nuancer, kombineret med tonede Three Stripes på ydersiden og en lidt lysere sål. Til sidst, støvlen til playmakeren, ACE 17+ PureControl. Støvlerne kommer i en forrygende farvevariant med nuancer af grå og sesam brun, med et diskret logo og et dæmpet strikket mønster på overdelen. Endnu engang har adidas virkelig ramt plet med ACE og den vil uden tvivl se fantastisk ud på banen. En Unisport HQ favorit som så ofte før.

Køb støvlerne fra adidas 'Earth Storm' Pack lige her.