Nikes talentkonkurrence The Chance er godt i gang verden over, og også i Danmark er konkurrencen nu for alvor i gang. Chief Scout Niclas Jensen har nemlig valgt den første spiller, der skal gå videre i The Chance, og det blev den dygtige Nour Agha, der fik billetten.

Efter at have skabt masser af støj på Facebook fik Nour trukket så tilpas meget opmærksomhed til, at Niclas Jensen tog Mini'en med The Chance-logoet på siden og kørte et smut til Holbæk, hvor Nour spiller i FC Nordvest.

Her spillede FC Nordvest træningskamp, og Nour havde bragt sit gameface - han var klar, og med nummer 7 på ryggen og sine Nike Mercurial Vapor Superfly I på fødderne brillerede han med flotte finter, hurtighed og godt overblik - og så blev det også til en enkelt kasse.

Det var nok til at overbevise Niclas Jensen, som valgte at give den medbragte The Chance adgangsbillet til den glade, 17-årige spiller - som nu vitterligt får sin store chance, i og med han nu skal til Holland til endnu en runde.

Nour Agha blev den første - spørgsmålet er, hvem der bliver den næste. Det kan blive dig hvis du tror nok på det og får skabt nok støj - og vil du gribe din chance kan du tilmelde dig på Nike Football Denmarks Facebook-app lige her. Så er det måske DIG, der næste gang bliver scoutet af en af de tre, danske scouts.

Hvad siger du til Niclas Jensens første valg - og hvad vil du gøre for selv at blive opdaget næste gang? Del meget gerne dine tanker om The Chance med os i boksen lige her.