Weekendens støvlespots byder på lidt af hvert - der er naturligvis både de hjemme-blackoutede støvler, et par gamle klassiske modeller og et par opsigtsvækkende støvleskift. Og så er der også en fortsættelse af trenden med en forskellig støvle på hver fod. Spark din uge godt i gang med Weekendens Støvlespots fra Unisport.dk.

MALOUDA

Florent Malouda (Chelsea FC) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort Vi starter i England, hvor Chelsea var på besøg i Birmingham hos Aston Villa. Her spillede Florent Malouda i den nye Mercurial Vapor VIII Mango/Sort, hvilket var ganske interessant. Malouda har nemlig længe spillet i Nikes CTR360 Maestri II-kollektion, men er åbenbart blevet så overbevist af de nye Vapor VIII, at han valgte at skifte.

TIOTE

Cheikh Tiote (Newcastle United) - Nike Tiempo Legend IV Elite Hvid/Rød og Hvid/Grøn I Newcastles hjemmekamp mod Liverpool var den ivorianske midtbaneslider Tiote også at finde i et besynderligt støvlevalg. Tidligere har vi set Tottenham-forsvarer Assou-Ekotto spille i to forskellige støvler, men nu er Tiote også med på bølgen med to forskellige farvevarianter af Tiempo Legend IV. Mon han bare ikke kunne beslutte sig inden kampen?

BENDTNER

Nicklas Bendtner (Sunderland) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort Også danske Nicklas Bendtner var naturligvis at finde i den nye Vapor VIII Mango/Sort, som han har debuteret ganske godt i - og også i Sunderlands udekamp mod Manchester City var B52 stærk - her scorede han nemlig et flot mål samt lagde op til Sunderlands tredje.

Samtidig har Bendtner været i gang med at klippe bunden af sin sok af - men han har bare ikke fået en lang nok tennissok på indenunder, således at der er lidt bar hud. Det kan man så mene om, hvad man vil.

TORRES

Fernando Torres (Chelsea FC) - Nike T90 Laser IV Hvid/Sort/Orange En mand, der også kan være glad for sin scoring i weekenden, er Fernando Torres - spanieren havde ikke scoret i Premier League i lange tider, og med det sidste mål i Chelseas 4-2-sejr over Aston Villa fik han brudt den måltørke.

Torres spillede dog ikke som ventet i Nikes nye, blå variant af T90 Laser IV, som ellers var perfekt til Chelsea-dragten. Torres har dog tidligere sagt at han foretrækker hvide støvler over alt andet, så måske det er her, forklaringen ligger - og når der mål i støvlerne, hvorfor så skifte?

GANSO

Paulo Henrique Ganso (Santos) - Blackoutet Nike-støvle Et interessant spot er Santos-spilleren PH Ganso, som i går på sin Facebook-konto lagde dette billede ud af sine nye blackoutede støvler. Brasilianeren spiller normalt i CTR360 Maestri II, og det ville derfor være nærliggende, hvis Ganso træner i en Maestri III. Men er det nu også tilfældet, eller er Nike på vej med noget nyt? Tiden må vise det, og vi glæder os i alle fald.

RONALDO

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort Manden, der generelt betragtes som den næstbedste i verden lige nu, holder ikke op med at imponere. Ronaldo spillede en flot kamp mod Osasuna i sine nye Vapor VIII, hvor han blandt andet lagde op til Benzemas vidundermål samt bragede den ind langt ude fra. God måde at vise den nye støvle frem på.

MARCELO

Marcelo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor VIII Lilla/Sølv I Real Madrids kamp mod Osasuna var forsvarsspilleren Marcelo tilbage i sine forklædte Vapor VIII-støvler i Lilla/Sølv, som ligner en Superfly III. Spørgsmålet er dog, hvorfor Marcelo ikke bare spiller i den nye farve? Et bud kan være, at den lige skal spilles til, men vi undrer os stadig lidt.

McCLEAN

James McClean (Sunderland) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort En anden Sunderland-spiller, der gjorde sig positivt bemærket, var James McClean, som spillede en flot kamp sammed med Bendtner, Sessegnon og Larsson. McClean var også at finde i den nye Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort, som han netop er skiftet til fra Superfly III Lilla/Sølv - og han så ud til at befinde sig godt i den.

IBRA

Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) - Nike Mercurial Vapor Superfly III Lilla/Sølv Måske weekendens mest overraskende støvlespot - Zlatan var nemlig gået helt tilbage til sine gamle Superfly III Lilla/Sølv i kampen mod Catania. Zlatan er ellers en af de stjerner, der længe har spillet med den blackoutede Vapor VIII, men han er samtidig også notorisk kendt for at være lang tid om at spille nye støvler til. Måske der bare går et par uger før vi ser Zlatan i Vapor VIII for good?

PABLO

Pablo Barrientos (Catania) - Puma King SL blackout Catania-spilleren Pablo Barrientos har haft gang i hjemmeblackout-processen, hvor det ser ud som om at sprittuschen har været oppe af skrivebordsskuffen. Det er dog ikke noget der har holdt så godt for Barrientos, og derfor kan man tydeligt se, at der er tale om en Puma King SL, der er blevet blackoutet.

REDA JOHN

Reda Johnson (Sheffield Wednesday) - Adidas RS7 Adizero Normalt holder vi os til fodboldgear, men vi synes simpelthen det her spot var for sjovt til at lade gå ubemærket hen. Således spillede Sheffield Wednesdays Reda Johnson i en rugby-model af Adizero, som godt nok ligner meget sin fodboldbror, men som alligevel har et par designforskelle og ydermere vejer lidt mindre.

THOMPSON

Wells Thompson (Colorado Rapids) - Puma v1.11 Sort/Gul I Major League Soccer spillede Colorado Rapids mod Chicago Fire, og her var Wells Thompson at finde i en fed, Sort/Gul farvevariant af Puma v1.11, som faktisk ser rigtig godt ud. Samtidig er der også lidt hvidt på støvlen, og det gør bestemt ikke farven mere kedelig.

HABER

Marcus Haber (Canada) - Nike Mercurial Vapor III Hvid/Gul Intet støvlespot uden en gammel Vapor - og her leverer Canadas Marcus Haber med et flot spot af den lækre Vapor III i Hvid/Gul. Haber er faktisk også tit god for at flashe sine Vapor II i Orange/Sort, så han er helt sikkert en spiller vi vil holde øje med frem over.

Hvad synes du om ugens støvlespots, og hvilket skifte overraskede dig mest? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder nyheden.