I fredags offentliggjorde Nike deres Nadal vs. Ronaldo reklamespot, og efterfølgende har de også sat de to stjerner i stævne til en behind-the-scenes snak, hvor en af de bedste tennisspillere i verden møder fodboldens ditto. Se hvad de to ikoner taler om her.

I den nye behind the scenes-video snakker Rafael Nadal og Cristiano Ronaldo om de netop overståede optagelser til den nye Nike-film, men kommer også ind på andre emner som deres forhold til hinandens sportsgrene, hvad familie betyder for en topprofessionel - og så skal de naturligvis også lige tale om de nye Nike Mercurial Vapor VIII, som Ronaldo har haft en stor andel i at være med til at udvikle.

Her fortæller Nadal, at hans førstehåndsindtryk af dem har været rigtigt godt, og Ronaldo lader til at være meget enig med ham med en god bedømmelse af sine nye superstøvler.

En spøjs lille ting vi bed mærke i, er at selv om der endnu ikke har været nogle professionelle i den Hvid/Blå variant af Vapor VIII, så er den alligevel at finde på et af klippene i filmen, hvor man er bag kameraet. Spørgsmålet er, hvad den laver der?

Hvad synes du om interviewet de to stjerner imellem - og tror du også, at familien spiller en central rolle for en topprofessionel spiller? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder nyheden.